Nincs engedélyezve a javascript.
Film készül a Strandból!

Film készül a Strandból!

2019. június 14.

Libby Page első könyve, a Strand elképesztő világsikernek örvend, már 24 országban olvassák. A kötet egy valószínűtlen barátság történetét meséli el a 26 éves, depresszióval küzdő Kate és a 86 éves özvegy, Rosemary között. Látszólag semmi közös nincs bennük, mégis összeköti őket a londoni Brixton nyitott strandja iránt érzett szeretetük.

Az érzékeny humorú, bájos és szívmelengető történetre felfigyelt a Catalyst Global Media produkciós iroda is, és megvásárolták a filmkészítés jogát. Page nagyon boldog, hogy a mozivásznon is viszontláthatja karaktereit.

„Amikor megírtam a könyvet, eszembe se jutott, hogy ekkora érdeklődés lenne iránta. Ez egy valóra vált álom!” – nyilatkozta az írónő.

A Catalyst Global Media szóvivője szerint a Strand története sokakat érinthet érzékenyen.

„Szeretjük, hogy a Strand hihetetlenül releváns témákat és sokszor figyelmen kívül hagyott karaktereket dolgoz fel. Bár az internet segítségével jobban össze vagyunk kapcsolva, mint valaha, a magány társadalmunk egyik legelterjedtebb betegsége” – tartja a cég. – Rosemaryről és Kate-ről azt is tudjuk, hogy ezek olyan különleges szerepek, amikre a legjobb színészek közül kell majd választanunk.”

Strand

Strand

Libby Page
Alexandra Kiadó (A), 2019.
A londoni Brixton nyitott strandja különleges hely. Menedék a nagyváros forgatagában, felfrissülés a nyári forróságban, öröm a szomorú napokon, megkönnyebbülés nehézségek idején, társaság a magányban, egyedüllét a tömegben, emlékezés, gyógyulás - mindenkinek kicsit más.