Nincs engedélyezve a javascript.
Új év, új én!

Új év, új én!

2019. február 4.

„Az ember fizikuma annak függvénye, hogy mit fogyaszt, ahogy az üzemanyag meghatározza a motor járását.” (Tahi Tóth László)

Köztudott, hogy az egészséges életmódhoz nem elegendő a rendszeres testmozgás, bizony oda kell figyelni a megfelelő étkezésre is. Ugyanakkor manapság szinte naponta jelennek meg új diétatrendek, és rengeteg ellentmondásos információ kering az interneten arról, hogyan is kell helyesen táplálkozni. Nem csoda, hogy kezdőként az ember inkább neki sem áll... Az Alexandra Kiadó azonban úgy döntött, elég ebből, és új irányvonallal jelenik meg: az egészséges táplálkozás alapjaival foglalkozó új köteteink már előrendelhetők!

A teljes ketogén diéta kezdőknek a címéhez hűen az alapoktól mutatja be a nagy mennyiségű zsír és minimális szénhidrát bevitelén alapuló életmódot. Ez a kötet pontosan azt adja, amire az olvasónak szüksége van: könnyen követhető étrendet, támogatást a diéta betartásához, és egészséges recepteket, amelyek azon kívül, hogy finomak, még a különböző ételallergiákra és étrendekre is tekintettel vannak.

Gondoltunk az időhiányban szenvedőkre is! Számukra tökéletes társ lehet az Okoskonyha kezdőknek – egy könyv, ami kiváltja az órák hosszat tartó tervezést és előkészületeket. Ez a hathetes terv segít kialakítani az ételcsomagolás rutinját, miközben egészséges, tökéletesen adagolt finomságokkal tölti meg a hűtőszekrényt. Elvégre az ételcsomagolásnak egyszerűnek kellene lennie.

Azoknak pedig, akik saját maguk mellett gyermekük egészségére is vigyáznának, szeretettel ajánljuk a Szuper babaételek című kötetünket. Nagyon egyszerű receptek a püréktől a tápláló fogásokig, egy elfoglalt anya tollából.

Szuper babaételek
Akciós termékek

Szuper babaételek

Anjali Shah
Okoskonyha kezdőknek
Akciós termékek

Okoskonyha kezdőknek

Toby Amidor
A teljes ketogén diéta kezdőknek

A teljes ketogén diéta kezdőknek

Amy Ramos