Nincs engedélyezve a javascript.
Tökéletes helyett teljes élet

Tökéletes helyett teljes élet

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
1 500.-
Korábbi ár:
2 249.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-33 %
Shauna Niequist szívmelengető és őszinte stílusban írt esszéi életének - és talán a miénknek is - legfontosabb átalakulásáról szólnak: hogyan hagyta maga mögött a folytonos elfoglaltságot és az állandó sietséget, és fedezte fel helyette, ki is ő valójában.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Shauna Niequist szívmelengető és őszinte stílusban írt esszéi életének - és talán a miénknek is - legfontosabb átalakulásáról szólnak: hogyan hagyta maga mögött a folytonos elfoglaltságot és az állandó sietséget, és fedezte fel helyette, ki is ő valójában. A Tökéletes helyett teljes felénk nyújtott kéz, mely által megszabadulhatunk a nyomástól, hogy egyre több teljesítményt, keményebb igyekezetet és növekvő hatékonyságot mutassunk fel, miközben végig fenntartjuk a tökéletesség látszatát.
Álljunk meg! Pihenjünk! Játsszunk! Alkossunk! Kapcsolódjunk másokhoz! Keressük a csendet! És a csendben meghalljuk majd a szeretet hangját, mely után mindeddig annyira sóvárogtunk.

Shauna Niequist üzenete mindnyájunknak szól: a tökéletességre törekvés helyett éljünk jelentőségteljes és mély kapcsolatokkal teli teljes életet!
Adatok
Raktári kód:
753330
EAN:
9789634470830
Eredeti megnevezés:
Present over Perfect: Leaving behind Frantic for a Simpler, More Soulful Way of Living
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
135 x 208 x 26
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Shauna Niequist
Shauna Niequist
Shauna Niequist az Illinois állambeli Barringtonban nőtt fel, és a Westmont College-on tanult angol és francia irodalmat. Chicagóban él a férjével és a gyerekeikkel. Magyar nyelven a Tökéletes helyett teljes élet című könyve jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában, amely esszéket tartalmaz arról, hogy az író miképpen hagyta maga mögött az állandó rohanással és elfoglaltsággal járó életformát, és fedezte fel, hogy ki ő valójában. Shauna igazi könyvmoly, imádja a tengerpartot és az izgalmas, inspiráló emberek társaságát, főleg, ha egy asztal körül gyűlnek össze.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top