Nincs engedélyezve a javascript.
A gyermeki lélek nyelve a betegség

A gyermeki lélek nyelve a betegség

A gyermekkori kórképek jelentősége, értelmezése és teljes körű kezelése

Nem rendelhető
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Ez a könyv bevezeti az olvasót a gyermekgyógyászatba, kitér a homeopátia adta lehetőségekre, és gyakorlati tanácsot ad a gyermekek teljes körű gyógyításához. A kötet számos betegséggel és tünettel foglalkozik, amelyek fontosak a gyermekgyógyászatban.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Ruediger Dahlke, a spirituális pszichoszomatika egyik jelentős képviselője már számos bestsellerrel - "Út a teljességhez", "A lélek nyelve: a betegség" és főleg "A betegség mint szimbólum" - hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsük a betegségeket és a tüneteket. A szerző a betegséget értelmes történésként fogja fel, és úgy véli, a lélek ekképpen hozza a tudat szintjére a megoldatlan konfliktusokat. Mivel a sprirituális filozófia szerint a kezdet a lényeg, és a fontos dolgok már az élet elején eldőlnek, kézenfekvő, hogy célszerű a gyermekek gyógyításával is foglalkozni. Vera Kaesemann-nal, a tapasztalt homeopatával együtt Dahlke jelen könyvében bevezeti az olvasót a gyermekgyógyászatba, és kitér a homeopátia adta lehetőségekre, gyakorlati tanácsot ad, és ismét a gyermekek teljes körű gyógyítását tartja szem előtt.

A szerzők számos betegséggel és tünettel foglalkoznak, amelyek fontosak a gyermekgyógyászatban. A klasszikus betegségek mellett, mint amilyen a mumpsz, a kanyaró, a rubeola, a bárányhimlő és a szamárköhögés (részletesen foglalkoznak a védőoltások kérdésével is), valamint a hasfájás, a három hónapos kólika, a hasmenés, a láz és a középfülgyulladás, szó esik az olyan tünetekről is, mint a körömrágás, az ágybavizelés vagy a dadogás.

Adatok
Raktári kód:
715422
ISBN:
6155113147
EAN:
9786155113147
Eredeti megnevezés:
Krankheit als Sprache der Kinderseele
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
560
Méret [mm]:
144 x 214 x 45
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top