Nincs engedélyezve a javascript.
A hitetlen
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
3 144 Ft
-15 %
Isten talán megbocsát, de a szenvedők soha.

"Gabby újra és újra lesújtott: minden ütéssel egyre jobban megkönnyebbült, minden ütéssel kiadott valamit a gyűlöletéből az asszony iránt, aki tönkretette az életét.
Lenézett a vérben úszó alakra: évek óta most először szinte békét érzett magában.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Isten talán megbocsát, de a szenvedők soha."Gabby újra és újra lesújtott: minden ütéssel egyre jobban megkönnyebbült, minden ütéssel kiadott valamit a gyűlöletéből az asszony iránt, aki tönkretette az életét.

Lenézett a vérben úszó alakra: évek óta most először szinte békét érzett magában. Az anya arca felismerhetetlen volt; mély, tátongó, vörös hasadék, mely döbbenetes tempóban pumpálta magából a vért.

Gabby lenézett a nőre, akit szinte egész életében gyűlölt. Aztán leült az anyja meggyőződése szerint antik fatámlás székre, véres kezébe temette az arcát, és sírt."A külvilág számára Cynthia Callahan irigylésre méltó asszony; férje imádja, otthona bűbájos, két gyereke gyönyörű. Ám Cynthia mélységesen elégedetlen a sorsával; egész életében a legjobb után sóvárgott, és eltökélte, hogy meg is szerzi magának.

Semmi sem állhat az útjába, még ha ez pusztulást és tragédiát hoz is azokra, akik a legközelebb állnak hozzá. Áldozat pedig számtalan akad: Jimmy, a férje, aki sohasem tud felesége kedvére tenni; a húga, Celeste, akitől azt veszi el, ami számára a legdrágább. A szülei, Mary és Jack, akik próbálják rendbe hozni, amit tönkretett. De a legtöbbet szenvedő áldozatok Cynthia gyermekei, James és Gabby, akik soha nem heverik ki az általa okozott fájdalmat...Martina Cole kötetei 29 nyelven jelentek meg, és több mint 10 millió példányban keltek el világszerte. Több mint 18 krimit írt, melyeknek jó része a londoni és az essexi alvilág kulisszái között játszódik. Regényei valósággal sokkolják az olvasókat.

Adatok
Raktári kód:
733836
ISBN:
9633571712
EAN:
9789633571712
Eredeti megnevezés:
The Faithless
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
130 x 198 x 37
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top