Nincs engedélyezve a javascript.
Borok a konyhában
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
4 900.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy hiánypótló mű, amely közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk.
Leírás a könyvről
"Rongyosra fogom használni ezt a könyvet! Saját szememmel néztem végig, amint Herczeg Ágnes és csapata heteken át csak kóstolta és kóstolta a több ezer ízkombinációt. Egyszerűen nincs ma Magyarországon még egy kötet, amely a bor-étel párosításhoz ennyire hiteles útmutatást tudna adni."

Mautner Zsófia (A Chili&Vanília szerzője)



"Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és szakértelemről, hogy közben mindenki számára közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk."

Gerendai Károly (üzletember)



"A borok élvezete, mélyreható ismerete sokáig a férfiak privilégiuma volt. Manapság egyre több nő fedezi fel a borok világát, kíváncsi a borkészítés titkaira és osztja meg tudását másokkal, ha egy baráti vacsorán a borokról van szó. Ők gyakran veszik majd kézbe ezt a hasznos könyvet, mert mindig találnak benne újdonságokat, és lesznek olyan olvasók is, akik e könyv miatt válnak a borok rajongóivá."

László Krisztina (A Marie-Claire főszerkesztője)



Herczeg Ágnes a londoni Wine and Spirit Education Trust végzett nemzetközi borakadémikusa, WSET Certified Educator címmel rendelkező oktatója. 10 éve foglalkozik borokkal, rendszeresen bírál borversenyeken, publikál szaklapokban, és oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, dolgozik szakfordítóként és lektorként is.
Adatok
Raktári kód:
708947
ISBN:
9632973838
EAN:
9789632973838
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
228 x 277 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1310
Hozzászólások