Nincs engedélyezve a javascript.
A tortadíszítés alapjai

A tortadíszítés alapjai

Technikák és ötletek csodaszép torták készítéséhez

Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ebben a rengeteg hasznos tudnivalót tartalmazó könyvben Rachel Brown az alapoktól mutatja be a különböző technikákat. Mindegyik fejezet bővelkedik színes fényképekben, amelyek lépésről lépésre bemutatják a készítés fázisait, Rachel pedig tippekkel és tanácsokkal lát el bennünket gazdag tapasztalatai alapján.
Leírás a könyvről
A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg hasznos tudnivalót tartalmazó könyvben Rachel Brown az alapoktól mutatja be a különböző technikákat, és közben bebizonyítja, hogy a tortadíszítés egyben nagyszerű szórakozás is.

A könyv választ ad azokra az alapvető kérdésekre, amelyeket a kezdők gyakran feltesznek. Például: hogyan használjuk a keretet; hogyan simítsuk el a felpúposodott tortát; hogyan dolgozzunk több csomag nyújtható cukormasszával; hogyan vágjunk megfelelő tartópálcát, és hogyan rögzítsük a megmintázott figurát?

A különféle alakú tortaformák kibélelésétől a tökéletes esküvői torta elkészítéséig részletes tájékoztatást kapunk arról, hogyan vonjuk be a tésztát marcipánnal és cukormázzal, valamint miként formáljunk egyszerű figurákat. A szerző még a saját kipróbált és bevált piskóta- és gyümölcstorta-receptjét is megosztja az olvasókkal, méghozzá glutén-, tojás-, cukor- és tejmentes változatban is, hogy azok is fogyaszthassák, akiknek a megszokottól eltérő étrendre van szükségük.

Mindegyik fejezet bővelkedik színes fényképekben, amelyek lépésről lépésre bemutatják a készítés fázisait, Rachel pedig tippekkel és tanácsokkal lát el bennünket gazdag tapasztalatai alapján. Ebből a nélkülözhetetlen könyvből mindent megtudhatunk arról, hogyan készítsünk és díszítsünk csodálatos tortákat.
Adatok
Raktári kód:
111803
ISBN:
9633705360
EAN:
9789633705360
Eredeti megnevezés:
Cake Decorating Basics / Techniques and Tips for Creating
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
186 x 235 x 15
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások