Nincs engedélyezve a javascript.
Varázslatos rajzok

Varázslatos rajzok

Válj te is a ceruza mesterévé!

Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Varázslatos rajzok lépésről lépésre szóló utasításaival és könnyen követhető útmutatásaival fejleszti a kezdő művészek rajzkészségét és magabiztosságát, miközben szilárd alapokat nyújt nekik. A kötet több mint 80 izgalmas rajzot tartalmaz.
Leírás a könyvről
A kötet több mint 80 izgalmas rajzot tartalmaz. Lépésről lépésre szóló utasításaival és könnyen követhető útmutatásaival fejleszti a kezdő művészek rajzkészségét és magabiztosságát, miközben szilárd alapokat nyújt nekik. A könyv értékes tudnivalókat kínál, hogy milyen anyagokat használjunk, milyen technikákban szerezzünk jártasságot, milyen készségeket gyakoroljunk, és rengeteg hasznos tanácsot ad a rajzolással kapcsolatban.



- Tündérek

Léteznek-e tündérek? A Varázslatos rajzok című könyvben igen! A levéltündérektől és a koboldoktól kezdve a törpékig és erdei nimfákig tanuljuk meg mind megrajzolni őket!



- Mesék hercegnői

Ki a kedvenc mesebeli hercegnőd? Illusztráljuk a klasszikus történeteket összes szereplőjükkel, a mesebeli hercegtől kezdve a gonosz mostoháig!



- Állatkölykök

Ki tud ellenállni a bájos, ölelnivaló, aranyos állatkölyköknek? Hozzuk létre saját bölcsődénket kedvenc kölykeinkkel, az oroszlánkölyöktől a kisbárányig!



- Az óceán rejtelmei

Mélytengeri búvárkodás? Nem, mélytengeri rajzolgatás! Rajzoljunk korallzátonyt, halat, teknőst, tengeri csillagot, tengeri csikót és még megannyi mást!



- Utazás a divat világában

Minden nagyszerű modell egyszerű vázlattal kezdődik, úgyhogy miért is ne kezdenénk el kialakítani saját kollekciónkat most azonnal? Alkossuk meg újra a régebbi korok legjobb irányzatait és ruháit!



- Fantázialények

Rajzoljunk elbűvölő világot, amely tele van sellőkkel, sárkányokkal, egyszarvúkkal, dzsinnekkel és egyéb mágikus, misztikus lényekkel, amelyeket csak el tudunk képzelni.



- A kertben

A kert tele van érdekes rajzolnivalóval. Tanuljuk meg, hogyan kell lerajzolni a kertünkben - és a világ kertjeiben - élő állatokat, madarakat és rovarokat!



- Lovak

A nemes és erős lovak évszázadok óta az ember társai. Tanuljuk meg lerajzolni e csodálatos állatok sokféle szerepet játszó különböző fajtáit!
Adatok
Raktári kód:
727741
ISBN:
9632979182
EAN:
9789632979182
Eredeti megnevezés:
Funky Things to Draw
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
spirálkötés
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
260 x 290 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1090
Hozzászólások