Nincs engedélyezve a javascript.
The Nightmare Charade - A Rémálom-rejtvény

The Nightmare Charade - A Rémálom-rejtvény

Akkordél Akadémia 3.

Nem rendelhető
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Porka Evergím harmadikos az Akkordél Akadémián, és nincs más vágya, mint együtt lenni a barátjával, Eli Bookerrel. De a sors szó szerint távol tartja őket egymástól. Porka ugyanis Rémálom, aki be tud lépni Eli álmaiba. Ám egy ősi átok szerint, ha igaz szerelem bontakozik ki közöttük, az tragédiához vezet.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Porka Evergím harmadikos az Akkordél Akadémián, és nincs más vágya, mint együtt lenni a barátjával, Eli Bookerrel. De a sors szó szerint távol tartja őket egymástól. Porka ugyanis Rémálom, aki be tud lépni Eli álmaiba. Ám egy ősi átok szerint, ha igaz szerelem bontakozik ki közöttük, az tragédiához vezet. Porka és Eli vállalná a kockázatot, de a hatalom másképp gondolja: kísérőt jelölnek ki melléjük, aki vigyáz, hogy a kapcsolatuk szigorúan plátói maradjon.

Ha ez nem lenne elég, komoly megbízást kapnak, hogy álomlátó kötelékükre támaszkodva segítsenek megtalálni a fekete mágia valaha ismert legnagyobb hatalmú eszközét. Az Animus Mortem feltámasztja a holtakat, de az élők lelkének kiszívása útján... így hollétének kinyomozása valóban élet-halál kérdése.

Hogy még rosszabb legyen a helyzet, Porka egyik barátját gyilkossággal vádolják, és az illető számít rá, hogy Porka tisztázza. Mélyre kell hatolnia Eli álmaiban, ha ki akarja deríteni az igazságot, és meg akarja találni a módját, hogyan legyenek végre igazán együtt!

Adatok
Raktári kód:
751536
ISBN:
9633998618
EAN:
9789633998618
Eredeti megnevezés:
The Nightmare Charade (The Arkwell Academy Book 3)
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
136 x 203 x 30
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top