Nincs engedélyezve a javascript.
Kínzó könyörület
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Félelmetes és felemelő történet az emberi brutalitás és árulás mélységeiről, valamint a szabadságba és megbocsátásba vetett hit éltető erejéről.
Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Félelmetes és felemelő történet az emberi brutalitás és árulás mélységeiről, valamint a szabadságba és megbocsátásba vetett hit éltető erejéről.

Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja. Elhatározza, hogy információkat fog gyűjteni a sikertelen 1822-es rabszolgalázadásról, amellyel kapcsolatban korábban az édesanyja is folytatott kutatásokat.

Csaknem két évszázaddal korábban Tom Russell rabszolga, a tehetséges kovács, gyötrelmes választás előtt áll: felfegyverezze a felkelést vezető független Afrikai Metodista Episzkopális Egyház tagjait, vagy tartsa távol a nyakát a bitófától, és védelmezze a szeretett nőt.

A váltakozó idősíkokon játszódó Kínzó könyörület lenyűgöző történet titkokról, rasszizmusról, családról és az idő múlásának is makacsul ellenálló szeretetről.

Adatok
Raktári kód:
758010
EAN:
9789634474524
Eredeti megnevezés:
A Tangled Mercy
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top