Nincs engedélyezve a javascript.
Az igazi élet
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
1 750 Ft
50 %
"Odahaza négy szobánk volt. Az enyém, a Gilles nevű öcsémé, a szüleimé és a döglött állatoké.” Ebből az életből próbál menekülni a regény elbeszélője, a természettudományok iránt rajongó, különleges tehetségű tízéves kislány. Apja szenvedélyes vadász, és maga is könyörtelen ragadozó. Anyja jelentéktelen, rettegő „amőba”, kiszolgáltatva férje rendszeres fizikai és verbális bántalmazásának.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Odahaza négy szobánk volt. Az enyém, a Gilles nevű öcsémé, a szüleimé és a döglött állatoké.” Ebből az életből próbál menekülni a regény elbeszélője, a természettudományok iránt rajongó, különleges tehetségű tízéves kislány. Apja szenvedélyes vadász, és maga is könyörtelen ragadozó. Anyja jelentéktelen, rettegő „amőba”, kiszolgáltatva férje rendszeres fizikai és verbális bántalmazásának. Hatéves öccse az egyetlen, akivel megélheti a szeretet érzését, ám egy tragikus baleset megváltoztatja a kisfiút, aki egyre közelebb sodródik apja rettenetes világához. Ettől kezdve a lánynak egyetlen célja marad: életben maradni, hogy megmenthesse Gilles lelkét. Ezt pedig csak egyetlen módon teheti meg: vissza kell utaznia az időben…

Adeline Dieudonné fantáziadús, mégis végtelenül realista, brutális, mégis líraian gyöngéd története fényesen sötét és érzéki világba vezet, kompromisszumok nélkül mutatva be egy fiatal lány életének legszörnyűbb és legfelemelőbb pillanatait.

Adatok
Raktári kód:
800168
EAN:
9789635042340
Eredeti megnevezés:
La vraie vie
Megjelenés:
2020.08.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
124 x 183 x 21
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Adeline Dieudonné
Adeline Dieudonné (1982–) belga író, dramaturg. Az igazi élet című könyv az első regénye, mely számos díjat elnyert, és húsz nyelvre fordították le.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top