Nincs engedélyezve a javascript.
Elégtétel
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie. A tökéletes családi élet illúzióját Lenny brutális halála darabokra zúzza, és miután 20 évvel később kiderül az igazság, a mindenét elveszített Sharonnak csak egyvalami marad: az elégtétel. A krimi brit királynője, Martina Cole szédületes tempót diktáló új regényében kíméletlen világba visz el minket, ahol egy pillanatnyi gyengeségért is könnyűszerrel halállal lakolhat az, aki nem tartja be a szabályokat.

„Martina Cole, a hihetetlenül olvasmányos gengszterregények legnagyobb mestere újabb letehetetlen történetet írt nekünk az erőszak rabságában élő férfiakról és az őket szerető nőkről… Az Elégtétel brutálisan lebilincselő.”
(The Sunday Mirror)
Adatok
Raktári kód:
800282
ISBN:
9789634476696; 9789634476702
EAN:
9789634476696
Eredeti megnevezés:
Get Even
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
448
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Martina Cole
Martina Cole
Az angliai Essexben született Martina Cole többek között pincérnőként és bolti árufeltöltőként is dolgozott, mielőtt az 1992-ben megjelent Veszélyes hölgy elsöprő sikerét követően főállású íróvá nem vált. Az írónőt ma a kortárs krimi megkérdőjelezhetetlen mestereként tartják számon; csak az angol nyelvterületen több mint 15 millió példányban keltek el a regényei, és több művéből nagy sikerű televíziós adaptáció készült.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top