Nincs engedélyezve a javascript.
Halottakkal suttogó
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Nagyszerű thriller az idővel folytatott küzdelemről, egy kisváros titkairól, és egy problémás fiatal lányról, akinek nem csak a múltja hemzseg a szellemektől. Lisa Unger jól rátalált a thriller és a horror határán húzódó finom mezsgyére. Rendkívül lehengerlő olvasmány, ami bizonyosan az olvasók széles rétegét vonzza majd, akárcsak Stephen King.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Finley Montgomery kislánykora óta hangokat hall és látomásos álmok gyötrik, amiket nem ért, és szabadulni sem tud tőlük. Különös adottsága egyre rémisztőbbé válik számára - és már a motorja bőgése vagy egy újabb káprázatos tetoválás sem tudja elnyomni a hangokat -, ezért nagyanyjához, Eloise Montgomeryhez fordul, a híres hollowsi médiumhoz.

Merri Gleason tíz hónapja hiába keresi eltűnt lányát, Abbey-t. Végső elkeseredésében Jones Cooper nyomozóhoz fordul, aki gyakran együtt dolgozik a médium Eloise Montgomeryvel. Merri nem hisz az ilyen dolgokban, de éppen eléggé kétségbeesett ahhoz, hogy adjon neki egy esélyt, remélve, hogy nincs még túl késő. Az idő vészesen fogy.

Finley és Eloise teljesen belemerülnek a nyomozásba, és hamarosan kiderül, hogy sokkal nagyobb tét forog kockán, mint egy eltűnt kislány sorsa. Finley egyre mélyebbre ás a város történetében, és annak végtelen rétegeiben, először azonban a múltat kell szemügyre vennie, hogy aztán betekinthessen a jövőbe. Csupán egyetlen dolog van, amiben biztos: Hollows mindig megkapja, amit akar, bármiről is legyen szó."Az egyik legfényesebb csillag a könyvpiacon."

Dennis Lehane, a Viharsziget szerzője


Adatok
Raktári kód:
754193
EAN:
9789634471684
Eredeti megnevezés:
Ink and Bone
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Lisa Unger
Lisa Unger 1970-ben született New Havenben, Connecticutban. A középiskola után New Yorkba költözött, majd Floridába, ahol írni kezdett. Történetei a thriller és a horror határán húzódnak, regényeiben mesterien ötvözi a traumák feldolgozásával kapcsolatos kiterjedt pszichológiai ismereteit a félelemkeltéssel. Eleinte lánykori nevén, Lisa Miscione-ként publikált, első regénye Angel Fire címmel jelent meg 2002-ben. A 2005-ben megjelent nagy sikerű In the Bloodot már a férje után felvett néven jelentette meg. A közel húsz kötetet megjelentetett írónő nemzetközileg elismert, New York Times bestseller szerző, többször is megszavazták „Az év legjobbja” címre többek között a Good Morning America és az Amazon által. A szerző jelenleg családjával együtt Floridában él. Az Alexandra Kiadónál magyarul megjelent művei: Halottakkal suttogó, A Vörös Vadász. Hivatalos weboldala: https://lisaunger.com/
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top