Nincs engedélyezve a javascript.
A halak jelleme
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 849.-
Eredeti ár:
3 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Miért fontos, hogy jégszekrényt vigyünk magunkkal egy görög szigetek közti születésnapi sétahajókázásra? S mi történik akkor, ha zátonyra futva kiürül a hűtő? Milyen izgalmas ismeretségeket köthetünk London utcáin, miközben hol állateledelt, hol több tucat teknőst szállítunk?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Miért fontos, hogy jégszekrényt vigyünk magunkkal egy görög szigetek közti születésnapi sétahajókázásra? S mi történik akkor, ha zátonyra futva kiürül a hűtő? Milyen izgalmas ismeretségeket köthetünk London utcáin, miközben hol állateledelt, hol több tucat teknőst szállítunk? Hogyan készüljünk Kamerunban egy gyarmati körzeti felügyelő látogatására, és mit tegyünk, ha a díszvacsorára egy nem várt vendég, egy mérges kígyó is – szó szerint – beesik? Mennyi veszélyt rejt, ha kórházba visznek orrvérzés miatt? Miért zokog A varázsfuvola karmestere, ha a zoológus barátnője is az előadás nézői között ül a színházban? Durrell gyűjteményes kötetében a megszokott módon hemzsegnek az állatok, ám a figyelem középpontjába ezúttal a Homo sapiens sapiens megannyi példánya kerül, legyenek azok családtagok, barátok-barátnők, vagy alkalmi ismerősök. De mintha mind rendszeres bolondgomba-fogyasztók lennének, s az egyetlen józan embernek éppen a (csoda)bogaras természetbúvár bizonyulna köztük. Aki nem rest antropológusi pontossággal feljegyezni történeteiket, fergeteges angol humorról és hidegvérről téve tanúbizonyságot.
Adatok
Raktári kód:
802777
EAN:
9789635046867
Eredeti megnevezés:
Fillet of Plaice
Megjelenés:
2022.11.12.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
142 x 197 x 23
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Gerald Durrell
Gerald Durrell
Gerald Durrell (1925–1995) az ismeretterjesztő-tudománynépszerűsítő rádió- és televíziós sorozatairól, valamint igen szórakoztató könyveiről ismert brit természetbúvár, zoológus gyerekkora egy részét Korfu szigetén töltötte, közeli kapcsolatban az élővilággal. Később, immár Angliában egy állatkereskedésben, majd egy állatkertben dolgozott.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top