Nincs engedélyezve a javascript.
A szabadság illata

„Néha találsz egy könyvet, ami megmozgat, ami veled marad, és megköveteli, hogy megoszd másokkal is. Egy történetet, ami egyszerre szívszorító és örömteli. Ami túl valószínűtlen, hogy igaz legyen, mégis az. Ez a könyv A szabadság illata.” (The Art of Why Not)

A szabadság illata

A szabadság illata

Georgia Hunter
Alexandra Kiadó (A), 2019.
1939-et írunk. A Kurc család három generációja a zsidókat sújtó intézkedések ellenére megpróbál normális életet élni. Ám amikor utoléri őket a háború valósága, a feldúlt kontinensen a szélrózsa minden irányába szétszóródva kell megtalálniuk a szabadság felé vezető útjukat.
A szerzőről

A szerzőről

A Massachusettsben született Georgia Hunter igazi irodalmi csodagyerek volt, hiszen már négyéves korábban megírta első „regényét” sci-fi író édesapja könyve nyomán. Az újabb nagy inspiráció 15 éves korában érte, amikor egy iskolai projekt során rádöbbent, hogy holokauszt túlélők leszármazottja. Pszichológus diplomája megszerzése után egy ideig marketinggel foglalkozott, majd közel egy évtizedes kutatómunkába fogott, amely során a második világháború borzalmai által a világ különböző pontjaira szétszórt távoli családtagokat látogatta meg. Ennek a kitartó munkának lett eredménye az eredeti nyelven 2017-ben megjelent A szabadság illata, amely az év egyik legnagyobb történelmi regénysikerének bizonyult. A már következő könyvén dolgozó írónő Connecticutban él férjével és két gyermekükkel.


https://georgiahunterauthor.com/

Szintén neked ajánljuk

Kínzó könyörület
Akciós termékek

Kínzó könyörület

Joy Jordan-Lake