Nincs engedélyezve a javascript.

Rólunk

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó 1993-ban jött létre, s az elmúlt több mint húsz év alatt a hazai könyvpiac meghatározó szereplőjévé vált. Küldetésünk a kiadó megalapítása óta, hogy izgalmas, érdekes és értékes könyveket adjuk az emberek kezébe.

Fontosnak tartjuk idejében elkezdeni az olvasásra nevelést, hogy a legkisebbeket is hozzászoktassuk a könyvek jelenlétéhez, ezért komoly hangsúlyt fektetünk a gyermek- és ifjúsági könyvekre, foglalkoztatófüzetekre. Az olvasás, a könyvek egy életen át elkísérnek bennünket. Az általunk gondozott kiadványok, regények, albumok széles spektrumával szeretnénk minden korosztály számára izgalmas, olvasással töltött perceket és órákat szerezni. Kínálatunk a legkülönfélébb műfajokat öleli fel: könnyed kikapcsolódást ígérő szórakoztató irodalmat, ismeretterjesztő és tényirodalmat ugyanúgy megjelentetünk, mint szépirodalmat. Mindemellett számos album, útikönyv és szakkönyv is megtalálható kiadványaink között.

Mindennap azért dolgozunk, hogy könyveinkkel maradandót alkossunk. Hogy szerzőink tudják, írásaik jó kezekben vannak nálunk, hogy üzleti partnereink még elégedettebbek legyenek velünk, és hogy olvasóink továbbra is érdeklődéssel forduljanak újdonságaink felé.

Elérhetőségek

alexandra.ugyfelszolgalat@alexandra.hu
06 30 946 8958 (munkanapokon: 10-15-ig)

Az Alexandra kiadócsoport

Alexandra Outlet boltok

NYITOTT POZÍCIÓINK

Az Alexandra Kiadócsoport adminisztratív munkatársat keres!
Munkavégzés helye: Pécs
Ha szívesen foglalkoznál adminisztratív feladatokkal 6 vagy 8 órában – akár pályakezdőként is, és érdekel a könyvkiadás világa, várjuk a jelentkezésedet február 14-ig!