Nincs engedélyezve a javascript.

Rólunk

A pécsi székhelyű Alexandra Kiadó 1993-ban jött létre, s az elmúlt több mint húsz év alatt a hazai könyvpiac meghatározó szereplőjévé vált. Küldetésünk a kiadó megalapítása óta, hogy izgalmas, érdekes és értékes könyveket adjuk az emberek kezébe.

Fontosnak tartjuk idejében elkezdeni az olvasásra nevelést, hogy a legkisebbeket is hozzászoktassuk a könyvek jelenlétéhez, ezért komoly hangsúlyt fektetünk a gyermek- és ifjúsági könyvekre, foglalkoztatófüzetekre. Az olvasás, a könyvek egy életen át elkísérnek bennünket. Az általunk gondozott kiadványok, regények, albumok széles spektrumával szeretnénk minden korosztály számára izgalmas, olvasással töltött perceket és órákat szerezni. Kínálatunk a legkülönfélébb műfajokat öleli fel: könnyed kikapcsolódást ígérő szórakoztató irodalmat, ismeretterjesztő és tényirodalmat ugyanúgy megjelentetünk, mint szépirodalmat. Mindemellett számos album, útikönyv és szakkönyv is megtalálható kiadványaink között.

Mindennap azért dolgozunk, hogy könyveinkkel maradandót alkossunk. Hogy szerzőink tudják, írásaik jó kezekben vannak nálunk, hogy üzleti partnereink még elégedettebbek legyenek velünk, és hogy olvasóink továbbra is érdeklődéssel forduljanak újdonságaink felé.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat, megrendeléssel kapcsolatos kérdések:
[email protected]
06 30 946 8958 (munkanapokon: 10-15-ig)

Állásjelentkezés:
[email protected]

Kéziratok fogadása:
[email protected]

Az Alexandra Kiadócsoport kézirat-fogadási szabályzatáról bővebben itt olvashat.

Az Alexandra kiadócsoport

cegcsoport_png.png

Alexandra Outlet boltok

landing_boltok_premier_03.jpg
landing_boltok_siklos.jpg
landing_boltok_pecs.jpg
landing_boltok_szekszard_04.jpg