Nincs engedélyezve a javascript.
A Szirmokba zárt szavak Az év könyve a fiktív irodalom kategóriában

A Szirmokba zárt szavak Az év könyve a fiktív irodalom kategóriában

2019. május 15.

Május 2-án tartották az ausztrál könyvvilág legnevesebb díjátadóját, az Ausztrál Könyvipari Díjat (Australian Book Industry Awards).
A fiktív irodalom kategóriában Holly Ringland könyve, a Szirmokba zárt szavak nyerte el Az év könyve díjat, amely magyarul az Alexandra Kiadó gondozásában jelenik meg. Az írónő kitörő örömmel fogadta az elismerést, és szenvedélyes köszönőbeszéddel vette át. Ezúton is gratulálunk az elismeréshez!

A Szirmokba zártszavak egy fiatal lány, Alice Hart lenyűgöző története. Alice kislányként elveszíti a szüleit, és virágfarmot üzemeltető nagymamájához költözik. Felnőve a lány elsajátítja a virágok nyelvét, hogy elmesélhesse, amiket szavakkal képtelen. Rá kell azonban jönnie, hogy a boldogsághoz meg kell találnia a saját útját. Rabul ejtő történet a minket kísértő, elfojtott emlékeinkről és a mesélés gyógyító erejéről.
Már előrendelhető a honlapunkon!

Szirmokba zárt szavak

Szirmokba zárt szavak

Ringland, Holly
Alexandra Kiadó (A), 2019.
A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától.