Nincs engedélyezve a javascript.
A teljes ketogén diéta kezdőknek kategóriájának legsikeresebb könyve

A teljes ketogén diéta kezdőknek kategóriájának legsikeresebb könyve

június 18.

Manapság szinte naponta jelennek meg új diétatrendek, azonban a ketogén diéta hatékonysága vitathatatlan. Sok híresség, például Halle Berry és Vanessa Hudgens is erre az étrendre esküszik. Az életmódváltás azonban nem egyszerű, akkor sem, ha már bevált módszerekről beszélünk.

A témában íródott kötetekközül kiemelkedik Amy Ramos A teljes ketogén diéta kezdőknek című könyve, ami a címéhez hűen az alapoktól mutatja be a nagy mennyiségű zsír és minimális szénhidrát bevitelén alapuló életmódot. A könyv elképesztő sikernek örvend világszerte, már több mint 500 ezer eladott példányszámnál tart, és töretlenül vezeti az Amazon bestsellerlistáját a Low Carb Cooking, vagyis az alacsony szénhidráttartalmú étrendet népszerűsítő könyvek kategóriájában.

Ez a könyv pontosan azt adja, amire az olvasónak szüksége van: könnyen követhető étrendet, támogatást a diéta betartásához és egészséges recepteket, amelyek azon kívül, hogy finomak, még a különböző ételallergiákra és étrendekre is tekintettel vannak. Életmódváltásba kezdene, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? A teljes ketogén diéta kezdőknek című könyvet olvasva minden kérdésre választ kaphat!

A teljes ketogén diéta kezdőknek

A teljes ketogén diéta kezdőknek

Amy Ramos
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Minden, amit a ketogén diétával történő fogyásról tudni érdemes

Ha már teszteltük a diéták színe-javát az Atkinstől a zónán vagy a nyers ételeken át egészen a mediterrán táplálkozásig, és mégsem jutunk eredményre, ideje változtatni! Kutatások bizonyítják, hogy a ketogén (keto) diéta segít követőinek a jobb egészségi állapot és a karcsúbb derék elérésében.