Nincs engedélyezve a javascript.
Frei Tamás legújabb könyve!

Frei Tamás a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legfontosabb médiaszemélyisége, aki óriási sikerű politikai thrillereivel meghódította az irodalmat is. A szerző számos válságövezetben fordult meg újságírói pályafutása alatt, többek között a délszláv válságról, a szomáliai polgárháborúról és a kolumbiai drogháborúról adott helyszíni tudósításokat, emellett pedig számtalan interjút készített a világ fontos személyiségeivel, államfőkkel, meghatározó politikusokkal, avagy filmsztárokkal.

Frei Tamás íróként is megőrizte a legfontosabb újságírói erényeit: regényei tűpontosak, konkrétak és rendkívül aktuálisak. Szerzői módszerének alapja a minden részletre kiterjedő kutatómunka, regényei minden egyes helyszínét gondosan feltérképezi és bejárja. Művei betekintést nyújtanak a világpolitika és a magyar közélet kulisszái mögé, segítséget nyújtanak annak megértésében, hogy milyen erők és hatalmak formálják életünket.

A jelen pillanatban négy részből álló André-sorozat olyan nemzetközi sikerszerzőket utasított maga mögé a magyar piacon, mint Dan Brown, és az író új regénye, a modern kori népvándorlás mozgatórúgóit feltáró Bábel 2019. november 15-én jelenik meg.

A szerzővel készített beszélgetést megtekintheti a következő linken: Balázsék vendége Frei Tamás

Bábel
Akciós termékek

Bábel

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2019.11.15.
A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges! André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!

Frei Tamás korábbi kötetei

A Megmentő
Akciós termékek

A Megmentő

Magyarország sorsa és egy szerelem a tét

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2015.
André-sztori I. Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás akcióregénye új műfajt teremtett a magyar könyvpiacon. Valódi kuriózum! A "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasót. A könyv izgalmas "utazás" egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé.
A Bankár

A Bankár

Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2016.
Jamaicán a rendőrségi terepjárók már dübörögnek, hogy kézre kerítsék a Magyarországról óriási vagyont "kimenekítő" és a távoli karibi szigeten bujkáló, korrupt pesti bankárt. Az Országos Jelzáloghitelbank elnökének privát gépén irtózatos erejű pokolgépet rejtettek el, és csupán percek kérdése, hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb milliárdosát a feleségével együtt a levegőbe repítsék.
2015

2015

A káosz éve és a magyar elit háborúja

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A)
ANDRÉ-SZTORI III.
Frei Tamás közönségkedvenc hőse, André története a parlamenti választás napjaiban indul ismét útjára, feszült, konfliktusokkal teli időszakban. A képzeletbeli Magyarország arra ébred, hogy a kisebbség került többségbe.
Agrárbárók

Agrárbárók

Magyarország az oroszok csapdájában

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2015.
Frei Tamás negyedik akcióregénye ezúttal is sok izgalmat és akciót ígér. A szövevényes nemzetközi játszmában, Amerika és Oroszország közé szorulva, a magyarok számára nagy a tét: a paksi atomerőmű éppúgy, mint az Adriai-tenger mélyéről felhozott Anjou-kincsek, de a gátlástalan milliárdosok miatt hazánk NATO-tagsága is veszélybe kerül.