Nincs engedélyezve a javascript.
Gyönyörű szakácskönyvek akcióban

Főzz úgy, mint a profik!

Gyönyörű szakácskönyvek eredeti árhoz képest 30–70% kedvezménnyel 2022. augusztus 28-ig!*

* A készlet erejéig. A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest 30–70%, az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb árához képest (lásd: Korábbi ár) maximum 60%.

Szakácskönyv pároknak

Szakácskönyv pároknak

akik a konyhában is társak

Kenzie Swanhart
Macaron mesterfokon

Macaron mesterfokon

Pierre Hermé
Sütiiskola Potter-rajongóknak
Utolsó darabos

Sütiiskola Potter-rajongóknak

Monique Ascanelli
A kutya vacsorája

A kutya vacsorája

Snoop Dogg
Hal, mindenestül

Hal, mindenestül

Josh Niland
Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

James Whetlor
Nagy whiskykalauz

Nagy whiskykalauz

Hans Offringa 
Jobbat enni, jobban élni

Jobbat enni, jobban élni

7 út az egészségesebb étrend felé

Hugh Fearnley-Whittingstall
Időszakos böjt kezdőknek
Utolsó darabos

Időszakos böjt kezdőknek

Teljes körű útmutató a böjtölő életmódhoz

Amanda Swaine
A cukrászművészet nagykönyve

A cukrászművészet nagykönyve

Ferrandi
Csokoládé

Csokoládé

Ferrandi
A pékmesterség nagykönyve

A pékmesterség nagykönyve

Jean-Marie Lanio, Thomas Marie
Ízek Szicíliája

Ízek Szicíliája

Giorgio Locatelli
Szépségek és finomságok

Szépségek és finomságok

Muszula Tímea
Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek
Utolsó darabos

Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek

Aurélía Beaupommier
Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Nemere Ilona
Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Mary Berry
Szuvidálás
Utolsó darabos

Szuvidálás

Michael Koch, Stephan Otto, Guido Schmelich
Buddha-tálak

Buddha-tálak

Egészséges & változatos - 50 tálnyi energia

Tanja Dusy
Párizs Je t"aime

Párizs Je t'aime

A francia szakácskönyv

Svenja Mattner-Shahi, Britta Welzer
A természetes babaételek nagykönyve

A természetes babaételek nagykönyve

Stephanie Middleberg
Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Paris

Ferrandi, Michel Tanguy
Torta és karamell

Torta és karamell

Lengyel József
Hogyan legyünk profi kenyérsütők

Hogyan legyünk profi kenyérsütők

Bonnie Ohara
Vérnyomáscsökkentés

Vérnyomáscsökkentés

Jennifer Koslo
Ájurvédikus konyha kezdőknek

Ájurvédikus konyha kezdőknek

Laura Plumb
Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén

Carey Copeling
A nagy wok szakácskönyv

A nagy wok szakácskönyv

Naomi Imatome-Yun
Instant Pot elektromos gyorsfőző edény szakácskönyv

Instant Pot elektromos gyorsfőző edény szakácskönyv

Laurel Randolph
Okoskonyha kezdőknek

Okoskonyha kezdőknek

Toby Amidor
Szuper babaételek

Szuper babaételek

Anjali Shah
Simplissime

Simplissime

A világ legegyszerűbb szakácskönyve

J.F. Mallett
A legjobb burger otthon

A legjobb burger otthon

Sabine Durdel-Hoffmann, Elke Eßmann, Brigitte Lotz
Az egészséges reggeli: müzli
Utolsó darabos

Az egészséges reggeli: müzli

Maja Nett
Rizottó

Rizottó

Finomat egyszerűen!

Az én receptkönyvem
Utolsó darabos

Az én receptkönyvem

Juhász Fruzsina
Alain Ducasse konyhaművészete

Alain Ducasse konyhaművészete

Desszertek és cukrászat

Frédéric Robert
Ízek Itáliája

Ízek Itáliája

Tankönyv haladóknak, kézikönyv séfeknek

Giorgio Locatelli
Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával

Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával

Egyedülálló receptek átmenetileg egyedülállóknak

Marina Veuillet