Nincs engedélyezve a javascript.
Keressük Magyarország legaranyosabb, legviccesebb, legfotogénebb cicáit és kutyáit!

Most a te kedvenced is helyet kaphat az Alexandra Kiadó ajándékkönyveinek egyikében!

Az Alexandra Kiadó pályázatot hirdet!

2021 szeptemberében két új ajándékkönyvvel bővítjük kínálatunkat: az egyikben imádni való cicák, a másikban elbűvölő kutyák képei köszönnek majd vissza az oldalakon. Ez azonban nem minden: a célunk, hogy az internetről letöltött képek helyett magyar kedvencek fotóival töltsük meg a gyűjteményeket, így most akár a te kedvenced lehet az egyik modell!

Ha neked is van egy – vagy több – cicád vagy kutyád, és szívesen megmutatnád, milyen fotogén, cuki vagy éppen vicces, jelentkezz a kiado@alexandra.hu e-mail-címen!

Érvényes jelentkezéshez az alábbiakat küldd el a kiado@alexandra.hu e-mail-címre:

 • Egy színes képet a cicádról vagy a kutyádról (jó minőségű, legalább 300 dpi felbontású, JPEG formátumú)
 • A kedvenced nevét
 • 1-2 mondatos „bemutatkozó szöveget” a kedvencedről

 • Jelentkezési határidő: 2021. május 12. (A jelentkezési határidő után beküldött fotókat nem tudjuk figyelembe venni.)

  Amennyiben cicáról küldesz képet, a tárgy mezőbe írd: „Magyarország legaranyosabb cicái pályázat”, ha pedig kutyusodat neveznéd, a következő tárgymegjelöléssel küldd el a jelentkezésedet: „Magyarország legaranyosabb kutyái pályázat”! Egy e-mail egy jelentkezésnek számít, és egy kedvenc maximum egyszer szerepelhet az ajándékkönyvben, ezért kérünk, tartózkodj a többszöri e-mail-küldéstől!

  Figyelem! A beküldött fotón csak a cica vagy a kutya látszódjon, a gazdi ne! Egy képen lehet több cica vagy több kutya is, de vegyes kutya-macska fotókat nem tudunk elfogadni, mivel két külön könyvecske készül a két állatfajnak. Amennyiben több cicáról vagy több kutyáról küldesz képet, kérlek, minden kisállat nevét tüntesd fel az e-mailben, de csak egy „bemutatkozó szöveget” írj! A „bemutatkozó szövegek” nem biztos, hogy megjelennek a kész öröknaptárban.

  A jelentkezés elküldésével a kisállat(ok) gazdája és a fotó készítője is hozzájárul az ajándékkönyvben való megjelenéshez, és nem kizárólagos, jogdíjmentes engedélyt ad az Alexandra Könyvesház Kft.-nek a szellemi tulajdonjog által védett tartalom tárolására, felhasználására, terjesztésére, megváltoztatására, másolására, nyomtatott sokszorosítására, nyilvános előadására vagy megjelenítésére.

  Túljelentkezés esetén az Alexandra Kiadó szerkesztősége dönt az ajándékkönyvekbe bekerülő fotókról (365 cicafotó és 365 kutyafotó). Amennyiben a te kisállatod is bekerült az ajándékkönyvek egyikébe, legkésőbb 2021. július 31-ig visszajelzünk neked! A többi jelentkezőnek a szerkesztőség nem köteles visszajelzést adni, és nem köteles megindokolni a jelentkezés elutasítását. Azokat a képeket, amelyek végül nem kerülnek be az ajándékkönyvekbe, nem őrizzük meg.

  A két ajándékkönyv 2021 szeptemberében jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

  Sok sikert kívánunk!

  Magyarország legaranyosabb cicái

  Magyarország legaranyosabb cicái

  365 gondolat

  Egyik kutya, másik eb / Magyarország legaranyosabb kutyái

  Egyik kutya, másik eb / Magyarország legaranyosabb kutyái

  365 gondolat

  Az Alexandra Kiadó korábbi idézetgyűjteményei

  Barátság - 365 idézet és fontos gondolat a barátságról

  Barátság - 365 idézet és fontos gondolat a barátságról

  365 gondolat

  Bölcsesség 365 - Egy tartalmas gondolat minden napra

  Bölcsesség 365 - Egy tartalmas gondolat minden napra

  365 gondolat

  Angyalok - Minden napra egy gondolat

  Angyalok - Minden napra egy gondolat

  365 gondolat

  365 Bibliai idézet

  365 Bibliai idézet

  365 gondolat