Nincs engedélyezve a javascript.
Keressük Magyarország legaranyosabb, legviccesebb, legfotogénebb cicáit és kutyáit!

Most a te kedvenced is helyet kaphat az Alexandra Kiadó öröknaptárjainak egyikében!

Az Alexandra Kiadó pályázatot hirdet!

2021 szeptemberében két új öröknaptárral bővítjük kínálatunkat: az egyikben imádni való cicák, a másikban elbűvölő kutyák képei köszönnek majd vissza az oldalakon. Ez azonban nem minden: a célunk, hogy az internetről letöltött képek helyett magyar kedvencek fotóival töltsük meg az öröknaptárakat, így most akár a te kedvenced lehet az egyik modell!

Ha neked is van egy – vagy több – cicád vagy kutyád, és szívesen megmutatnád, milyen fotogén, cuki vagy éppen vicces, jelentkezz a kiado@alexandra.hu e-mail-címen!

Érvényes jelentkezéshez az alábbiakat küldd el a kiado@alexandra.hu e-mail-címre:

 • Egy színes képet a cicádról vagy a kutyádról (jó minőségű, legalább 300 dpi felbontású, JPEG formátumú)
 • A kedvenced nevét
 • 1-2 mondatos „bemutatkozó szöveget” a kedvencedről

 • Jelentkezési határidő: 2021. április 30. (A jelentkezési határidő után beküldött fotókat nem tudjuk figyelembe venni.)

  Amennyiben cicáról küldesz képet, a tárgy mezőbe írd: „Magyarország legaranyosabb cicái pályázat”, ha pedig kutyusodat neveznéd, a következő tárgymegjelöléssel küldd el a jelentkezésedet: „Magyarország legaranyosabb kutyái pályázat”! Egy e-mail egy jelentkezésnek számít, és egy kedvenc maximum egyszer szerepelhet az öröknaptárban, ezért kérünk, tartózkodj a többszöri e-mail-küldéstől!

  Figyelem! A beküldött fotón csak a cica vagy a kutya látszódjon, a gazdi ne! Egy képen lehet több cica vagy több kutya is, de vegyes kutya-macska fotókat nem tudunk elfogadni, mivel két külön öröknaptár készül a két állatfajnak. Amennyiben több cicáról vagy több kutyáról küldesz képet, kérlek, minden kisállat nevét tüntesd fel az e-mailben, de csak egy „bemutatkozó szöveget” írj! A „bemutatkozó szövegek” nem biztos, hogy megjelennek a kész öröknaptárban.

  A jelentkezés elküldésével a kisállat(ok) gazdája és a fotó készítője is hozzájárul az öröknaptárban való megjelenéshez, és nem kizárólagos, jogdíjmentes engedélyt ad az Alexandra Könyvesház Kft.-nek a szellemi tulajdonjog által védett tartalom tárolására, felhasználására, terjesztésére, megváltoztatására, másolására, nyomtatott sokszorosítására, nyilvános előadására vagy megjelenítésére.

  Túljelentkezés esetén az Alexandra Kiadó szerkesztősége dönt az öröknaptárakba bekerülő fotókról (365 cicafotó és 365 kutyafotó). Amennyiben a te kisállatod is bekerült az öröknaptárak egyikébe, legkésőbb 2021. július 31-ig visszajelzünk neked! A többi jelentkezőnek a szerkesztőség nem köteles visszajelzést adni, és nem köteles megindokolni a jelentkezés elutasítását. Azokat a képeket, amelyek végül nem kerülnek be az öröknaptárba, nem őrizzük meg.

  A két öröknaptár 2021 szeptemberében jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

  Sok sikert kívánunk!

  Magyarország legaranyosabb cicái

  Magyarország legaranyosabb cicái

  365 gondolat

  Magyarország legaranyosabb kutyái

  Magyarország legaranyosabb kutyái

  365 gondolat

  Oszd meg, hogy te is részt veszel!

  Töltsd le az alábbi képeket, oszd meg Facebookon vagy Instagramon, hogy a te kedvenced is részt vesz a pályázaton, és hívd meg az ismerőseidet is!

  Az Alexandra Kiadó korábbi öröknaptárjai

  Barátság - 365 idézet és fontos gondolat a barátságról

  Barátság - 365 idézet és fontos gondolat a barátságról

  365 gondolat

  Bölcsesség 365 - Egy tartalmas gondolat minden napra

  Bölcsesség 365 - Egy tartalmas gondolat minden napra

  365 gondolat

  Angyalok - Minden napra egy gondolat

  Angyalok - Minden napra egy gondolat

  365 gondolat

  365 Bibliai idézet

  365 Bibliai idézet

  365 gondolat