Nincs engedélyezve a javascript.
Sorozat készül a Pacsinkóból!

Sorozat készül a Pacsinkóból!

március 22.

Min Jin Lee elsöprő sikerű regényeposzát az HBO éléről nemrég távozó Michael Ellenberg új stúdiója, a Media Res dolgozza fel, az Apple megbízására. A Pacsinkó vizualizálásáért Soo Hugh forgatókönyvíró és producer felelős, akit elmondása szerint koreai származása miatt mélyen megérintett a történet. Hugh korábbi munkái közül a Terror és a Suttogók című sorozatokat Magyarországon is láthattuk.

A Pacsinkó szerzője, a sorozat gyártásában is részt vevő, Min Jin Lee így nyilatkozott az induló projektről:

„A történelem az emberi képzelőerő, akarat és döntések jegyzőkönyve. El sem tudok képzelni jobb csapatot, mint az Apple, a Media Res és a William Morris Entertainment munkatársai, valamint a briliáns Soo Hugh ahhoz, hogy átalakítsáka Pacsinkót, egy regényt a történelemről, a nagyközönségnek szóló vizuális történetté. Megtisztelve érzem magam, hogy bizalmukba fogadtak, és hiszek az erős, egetrengető víziójukban,hogy megújítsák a történelmet.”

A National Book Awards (Nemzeti Könyvdíj) döntősévé választott Pacsinkó egy koreai bevándorló család négy generációjának története. Lebilincselően megírt, drámai erejű kötet szerelemről, áldozatkészségről, becsvágyról, hűségről és a történelem egy kis szeletéért folytatott kitartó harcról.

Pacsinkó

Pacsinkó

Min Jin Lee
Alexandra Kiadó (A), 2018.
"Nyertesből csak kevés akadt, vesztesből viszont annál több. Mi mégis tovább játszottunk, mert reméltük, hogy egyszer ránk mosolyog a szerencse!"

A történelem ritkán kegyes. Min Jin Lee mesterien megírt regényeposzában egy szegény, de öntudatos bevándorló család négy nemzedéke küzd azért, hogy száműzve hazájukból, amit sohase ismertek, saját sorsuk uraivá válhassanak.