Nincs engedélyezve a javascript.
The Innocent Wife - Az ártatlanság börtönében

The Innocent Wife - Az ártatlanság börtönében

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 799 Ft
30 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
Samantha a húsz évvel ezelőtt gyilkosságért letartóztatott Dennis ügyének megszállottja lesz, levelezni kezd a férfival, amiből idővel házasság lesz. Kampányolni kezd férje szabadon bocsátásáért, ám amikor Dennis kiszabadul, Sam furcsa dolgokra jön rá.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Szereted.

Bízol benne.

Miért félsz hát tőle ennyire?Húsz évvel ezelőtt Dennis Dansont letartóztatták és bebörtönözték egy fiatal lány brutális meggyilkolásáért és több lány rejtélyes eltűnéséért. Most egy dokumentumfilm készül róla, hogy felderítse a valóságot, és kiszabadítson egy ártatlanul elítélt embert. A film hatalmas vihart kavart az interneten. Ezer mérföldnyire, Angliában, Samantha az eset megszállottja lesz. Levelezni kezd Dennisszel, és egykettőre elvarázsolja a férfi vonzereje és a felé irányuló kedvessége. Hátrahagyva régi életét, hamarosan hozzámegy, és kampányolni kezd férje szabadon bocsátásáért. Amikor azonban a kampány sikert hoz, és Dennis kiszabadul, Sam olyan dolgokra jön rá, melyek gyanakvással töltik el. Lehet, hogy a férfi nem is olyan ártatlan?De vajon akarja-e tudni az igazat egy szerető feleség? Vajon akarunk-e szembesülni a brutális valósággal mi, olvasók?A Daily Mail első regényekhez kiírt versenyének győztese, Amy Lloyd The Innocent Wife című könyve briliánsan megírt, lebilincselő pszichológiai thriller

Adatok
Raktári kód:
752981
EAN:
9789634471653
Eredeti megnevezés:
The Innocent Wife
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Amy Lloyd
A brit Amy Lloyd a Cardiffi Metropolitan Egyetemen tanult irodalmat és kreatív írást. Fiatal íróként 2016-ban megnyerte a Daily Mail bestseller versenyét a The Innocent Wife – Az ártatlanság börtönében (Alexandra Kiadó, 2018) című regényével, amely aztán a Sunday Times top tízes listájába is bekerült. Amy jelenleg Cardiffban él szintén regényíró párjával.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top