Nincs engedélyezve a javascript.
Nyírd ki a bandát!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
1 500 Ft
50 %
Négy elszánt rajongólány elrabolja kedvenc együttesük, a The Ruperts egyik tagját. A dolgok váratlan fordulatot vesznek, a fiú meghal, a lányok pedig egyre furcsább, bizarrabb helyzetekben döbbennek rá, milyen kifacsart világ is ez.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Négy elszánt rajongólány elrabolja kedvenc együttesük, a The Ruperts egyik tagját. A dolgok váratlan fordulatot vesznek, a fiú meghal, a lányok pedig egyre furcsább, bizarrabb helyzetekben döbbennek rá, milyen kifacsart világ is ez, hogy micsoda társadalmi nyomás nehezedik mind a tiniegyüttesekre, mind rajongóikra. Ahogy a lányok szép lassan kiábrándulnak álmaik bandájából, úgy rajzolódik ki az olvasó előtt is egy görbe tükör a mai, média által uralt, torz világról.

Goldy Moldavsky könyve szórakoztató, feketébe hajló humorral átszőtt ifjúsági regény a kamaszok számára.


"Sokkolóan vicces, okosan megírt regény a rajongói szenvedélyről és a kamaszkorról."
New York Daily News

Adatok
Raktári kód:
753331
EAN:
9789634470762
Eredeti megnevezés:
Kill the Boy Band!
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
135 x 208 x 24
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Goldy Moldavsky
Goldy Moldavsky Peru fővárosában, Limában látta meg a napvilágot, ám az Egyesült Államokban nőtt fel, és ott tanult újságírást. Már a főiskolai évek alatt lehetősége nyílt hírességekkel interjút készíteni, ekkor döntötte el, hogy a riportok helyett még jobb lenne történeteket kitalálni róluk. Nagy hatással volt rá Buffy, a vámpírok réme című film, John Irving művei, valamint azok a mexikói szappanoperák, amelyeket édesanyjával közösen nézett. Magyarul Nyírd ki a bandát! címmel jelent meg első műve az Alexandra Kiadó gondozásában. Az írónőről a honlapján találhatunk bővebb információt. http://goldymoldavsky.com/
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top