Nincs engedélyezve a javascript.
Rejtett előny
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 249.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A fiatal, magának való pécsi fiúnak, Varjas Istvánnak két szenvedélye volt az életben: a fizika és a kerékpározás. Mindkettőben kiemelkedett kortársai közül, sorra nyerte a versenyeket. Ám amikor egy olaszországi csapatban kezdett el edzeni, társai doppingolását látva egy világ omlott össze benne, a sportról mint nemes küzdelemről alkotott elképzelése köddé foszlott.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
A fiatal, magának való pécsi fiúnak, Varjas Istvánnak két szenvedélye volt az életben: a fizika és a kerékpározás. Mindkettőben kiemelkedett kortársai közül, sorra nyerte a versenyeket. Ám amikor egy olaszországi csapatban kezdett el edzeni, társai doppingolását látva egy világ omlott össze benne, a sportról mint nemes küzdelemről alkotott elképzelése köddé foszlott. Kiábrándultsága dacba fordult, innentől kezdve azon dolgozott, hogy minél tökéletesebbé fejlessze találmányát, a rejtett motorral hajtott kerékpárt. Évekkel később egy közvetítőn keresztül jó pénzért eladta a prototípust - ezzel az irányítás teljesen kikerült a kezéből.

Philippe Brunel francia oknyomozó újságíró a rejtett motoros kerékpár nyomába ered, országokon átívelő kutatása során egyre mélyebbre ássa magát a műszaki csalástól és homályos pénzügyektől terhes történet bugyraiba. A könyv bepillantást nyújt a sport kifürkészhetetlen háttérvilágába, ahol kétes alakok, a banki titoktartás mögé búvó közvetítők, a kerékpársport pénztől és sikertől megszállott bálványai forgolódnak - a háttér­világba, ahol Lance Armstrong árnyéka kísért. A kérdés végig ott lebeg: vajon nagyratörő terveinek megvalósítása közben a korábbi texasi bajnok is keresztezte Varjas István útját? Lehet, hogy a rákból frissen felépült amerikai hős nem pusztán hatalmas akaraterejének köszönhette parádés visszatérését?
Adatok
Raktári kód:
756658
EAN:
9789634471783
Eredeti megnevezés:
Rouler plus vite que la mort
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
115 x 185 x 28
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Philippe Brunel
Philippe Brunel
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top