Nincs engedélyezve a javascript.
A kérdőjel egy fél szív
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Elin Boalsnak mindene megvan. Sikeres fényképész New Yorkban, hosszú évek óta házasságban él Sammel, és van egy tizenhét éves lánya, Alice. Ám egy nap levelet kap gyerekkori barátjától, Fredriktől, aki valaha nagyon fontos volt neki. A levél emlékezteti a múltjára, mindarra, amit egész életében nagy gonddal igyekezett eltemetni magában.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Elin Boalsnak mindene megvan. Sikeres fényképész New Yorkban, hosszú évek óta házasságban él Sammel, és van egy tizenhét éves lánya, Alice. Ám egy nap levelet kap gyerekkori barátjától, Fredriktől, aki valaha nagyon fontos volt neki. A levél emlékezteti a múltjára, mindarra, amit egész életében nagy gonddal igyekezett eltemetni magában. A múltjára, amit senki más nem ismer, még a hozzá legközelebb állók sem. A váratlan üzenet hatására felszínre tolakodnak az emlékei, és mindez egyre jobban eltávolítja őt a családjától, barátaitól, és végtelen szégyelli magát amiatt, amit egykor tett. Ami miatt elmenekült, és soha többé nem akart visszatérni Gotland szigetére.

A kérdőjel egy fél szív megkapó regény arról, miképpen lehet feldolgozni a szégyenérzetet és a bűntudatot. Arról, hogyan találhatja meg valaki újra önmagát és az igazságot, és hogyan tanulhat meg újra szeretni.

Sofia Lundberg svéd írónő nagy sikerű első regénye, Az elveszett nevek füzete után ismét gyönyörű, megrendítő történetet írt. A könyv kiadási jogát 32 ország vásárolta meg.

Adatok
Raktári kód:
753411
EAN:
9789634474777
Eredeti megnevezés:
Ett fragetecken ar ett halvt hjarta
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
143 x 213 x 34
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top