Nincs engedélyezve a javascript.
Mucsi 12x
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
4 499 Ft
25 %
Perforált, így képeslapként vagy faliképként is használható különleges fotók teszik egyedi ajándékká az igényes kivitelű kötetet.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Perforált, így képeslapként vagy faliképként is használható különleges fotók teszik egyedi ajándékká az igényes kivitelű kötetet.
Mucsi Zoltán, más néven Kapa szellemes és jól használható öröknaptárában a történelem és a művészvilág legismertebb koponyáiról mondja el a tőle megszokott lefegyverző őszinteséggel a véleményét. „Marosi Viktor fotós kitalálta, hogy készítsünk rólam olyan fotókat, amiken ismert emberek fotóit idézzük meg. Szuper játék volt, de nagyon ügyeltem rá, hogy azon túl, hogy „nézd má, a Kapa női ruhába van", valami mást is adjak. Olyan volt ez a néhány napos fényképezés, mint egy szerep megformálása. Steve Jobs megjelenítése valahogy nehezebb volt, mivel a fekete garbója jellegzetesebb az arcánál. Che Guevara távol áll tőlem, az a kép azért volt nehéz, de egy csipet humorral jászkunsági betyár forradalmár lett belőle. Nem elég csak a fejtartását gyakorolni valakinek, lelket is kell adni neki, különben üres báb lesz - ez hol jobban sikerül, hol kevésbé. Marilyn fotójában van egy kis játékosság is, hiszen ugyanazt nem tudom visszaadni, mert nem vagyok egy bomba nő. Jó, persze, nekem is meglepően jók magas sarkúban a virgácsaim. Az arcom talán csinosabb is, mint az övé.” Az éves határidőnapló - tele a mára szállóigékké vált Mucsi-mondatokkal, -sztorikkal és önazonos megjegyzésekkel – méltó keretet ad Marosi Viktor zseniálisan kivitelezett felvételeinek.

Adatok
Raktári kód:
801635
EAN:
9789635045075
Megjelenés:
2021.09.02.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
238
Méret [mm]:
142 x 197 x 23
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top