Nincs engedélyezve a javascript.
Fényűzés

Fényűzés

Pazar otthonok, a grandiózustól az egzotikusig

Jelenleg nem rendelhető
5 999 helyett
4 499 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Fényűzés, pazar otthonok, a grandiózustól az egzotikusig. A glamour stílust számosan próbálták már definiálni, ám nehéz röviden, átfogóan jellemezni, hisz rendkívül sokrétű és állandóan változik.
Leírás a könyvről

Fényűzés, pazar otthonok, a grandiózustól az egzotikusig.
A glamour stílust számosan próbálták már definiálni, ám nehéz röviden, átfogóan jellemezni, hisz rendkívül sokrétű és állandóan változik. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényűzés, a csillogás, a gazdagság, a letűnt korokat idéző luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat időnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult, vagy határozottan modern.
A Fényűző otthonok új szemszögből tekint a modern lakásban felbukkanó glamour világára. A kötetben felvonultatott nevek listája nem lebecsülendő: jártunk Pierre Cardinnél Cannes-ban, Todd Hase apartmanjában Manhattanben és Kelly Hoppen otthonában Londonban, de bekukkantottunk a párizsi Comme des Garcons üzletbe, és a Bali szigetén található Four Seasons hotelbe is.
A könyv sorra veszi és behatóan elemzi a glamour valamennyi irányzatát: az élvhajhászt, az időtlent, az egzotikust, az eklektikust, a higgadtat. Deidi von Schaewen kitűnő fotóinak köszönhetően valódi műremek született, amely fennen hirdeti és ünnepli korunk ragyogó és fényűző enteriőrjeinek stílusát.
Legyen bár az olvasó az extravagancia, a finom misztikum, a minimalizmus, vagy a mindennapi elegancia elkötelezettje, a könyvet fellapozva bizonyítékot talál arra, hogy a glamour a huszonegyedik században is él és virul, sőt szemet gyönyörködtetőbb, mint valaha.

Adatok
Raktári kód:
166306
ISBN:
9633684080
EAN:
9789633684085
Eredeti megnevezés:
Contemporary Glamour
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
240 x 300 x 20
Tömeg [g]:
1230
Hozzászólások