Nincs engedélyezve a javascript.
Roncsok

Roncsok

A világ legkedveltebb merülőhelyein

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
7 990 helyett
5 993 Ft
25 %
Annak érdekében, hogy az Olvasó megtervezhesse a maga tengermélyi felfedezőútjait, szakértőink nemcsak illusztrálják és leírják, de óceánról óceánra, az adott földrajzi egységeken belül csoportosítják is e páratlan látványosságokat - a tengerek mélyén nyugvó roncsokat. A roncsok és környezetük részletesen, háromdimenziós illusztrációk és gazdag képanyag kíséretében kerülnek ismertetésre.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Még ha elsüllyedésük emléke örökre el is halványult, a roncsok megmaradnak a tengerfenéken, mementóként e drámai pillanatokban, a történelmi múlt tragikus epizódjainak. Valahányszor lemerülünk egy ilyen roncshoz, főként, ha annak történetét is alaposan megismerjük, varázslatos pillanatokat élhetünk át - a nagy kékség egyre mélyebbé és mélyebbé válik körülöttünk, és a néma csendet csak a buborékok hangja töri meg. Azután a sötétben hirtelen kirajzolódik előttünk egy hajó vagy repülőgép sziluettje, kezdjük felismerni a főbb szerkezeti elemeket, majd az apróbb részleteket is. A tengerfenék részévé vált fém alkatrészeket milliónyi tengeri organizmus népesíti be, ily módon színpompás tengeri emlékművek, a természetes környezetbe tökéletesen illeszkedő mesterséges korallzátonyok keletkeznek.

E kötet igyekszik bemutatni az Olvasónak ezeket a kivételes víz alatti kincseket, amelyeket mindeddig csupán a szerencsés kevesek láthattak saját szemükkel. A szöveg és az illusztrációk nyomán behatóan megismerkedünk e látnivalókkal, felfedezzük a világ legvarázslatosabb tengermélyi roncsait. Az adott terepen jártas és magasan képzett fényképészek felvételei felidézik előttünk a roncsokat, a korallzátonyok és a tengerek sokszínű élővilágát, miközben tapasztalt és világszerte elismert könnyűbúvárok kalauzolnak bennünket, és nyújtanak gyakorlati tanácsokat a részletesen bemutatott roncsok megismeréséhez.

A roncsok és környezetük részletesen, háromdimenziós illusztrációk és gazdag képanyag kíséretében kerülnek ismertetésre. Annak érdekében, hogy az Olvasó megtervezhesse a maga tengermélyi felfedezőútjait, szakértőink nemcsak illusztrálják és leírják, de óceánról óceánra, az adott földrajzi egységeken belül csoportosítják is e páratlan látványosságokat - a tengerek mélyén nyugvó roncsokat.

Adatok
Raktári kód:
172911
ISBN:
9633675472
EAN:
9789633675472
Eredeti megnevezés:
Wrecks the world's best dives
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
280 x 305 x 24
Tömeg [g]:
1860
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top