Nincs engedélyezve a javascript.
Az építészet remekei

Az építészet remekei

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
8 999 Ft
Az élményszerű felvételeknek és a szemléletes leírásoknak köszönhetően öt kontinens építészeti remekművei a gyökereiket alkotó kultúrákkal együtt kelnek életre a szemünk előtt. A kötet olyan felfedezőútra hívja az olvasót, melynek során a legkülönfélébb kultúrák vallási és világi célú alkotásai által eljuthatunk az emberi civilizáció mélyebb megismeréséhez.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ez az igényes kötet minden idők leghíresebb építészeti alkotásai közül mutat be jó néhányat. Közös jellemzőjük az ókori Egyiptom piramisaitól a kortárs architektúra modern remekműveiig, hogy valamennyi az örökkévalóság számára készült, reprezentatív alkotás, s egyúttal emberi életek lenyomata.

Az élményszerű felvételeknek és a szemléletes leírásoknak köszönhetően öt kontinens építészeti remekművei a gyökereiket alkotó kultúrákkal együtt kelnek életre a szemünk előtt. Az építészet remekei tehát olyan felfedezőútra hívja az olvasót, melynek során a legkülönfélébb kultúrák vallási és világi célú alkotásai által eljuthatunk az emberi civilizáció mélyebb megismeréséhez.

Adatok
Raktári kód:
108671
ISBN:
9633704516
EAN:
9789633704516
Eredeti megnevezés:
Wonders of the World
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
361 x 437 x 20
Tömeg [g]:
2810
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top