Nincs engedélyezve a javascript.
Magyarország természeti kincsei
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
4 499 Ft
25 %
A mai kor embere sokkal inkább uralkodni próbál a természet felett, mintsem visszatalálni ahhoz a kapcsolódáshoz és harmóniához, mely az emberi lélek és a természet között mindig is megvolt. A neves pécsi fotós házaspár, Fucskár Ágnes és Fucskár József Attila ezt az anomáliát igyekszik orvosolni legújabb munkájával, amely csodás körképet tár elénk Magyarország természeti kincseiről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A mai kor embere sokkal inkább uralkodni próbál a természet felett, mintsem visszatalálni ahhoz a kapcsolódáshoz és harmóniához, mely az emberi lélek és a természet között mindig is megvolt. Hamarabb veszünk repülőjegyet egy távoli országba, mint hogy belföldi utazásra induljunk.

A neves pécsi fotós házaspár, Fucskár Ágnes és Fucskár József Attila ezt az anomáliát igyekszik orvosolni legújabb munkájával, amely csodás körképet tár elénk Magyarország természeti kincseiről. Igazi kedvcsináló ez az album, hiszen elég belelapozni, és máris úrrá lesz rajtunk a vágy, hogy mindezt a csodát élőben is láthassuk. Szilvásvárad, Gemenc, Dunakanyar - felsorolni se lehet, hány szebbnél szebb zuga létezik kicsiny hazánknak. Nem is marad más hátra, mint hogy jó olvasást és jó utat kívánjunk!

Adatok
Raktári kód:
743288
EAN:
9789634472414
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
244 x 290 x 18
Tömeg [g]:
1230
Hozzászólások
Szilvia Jakus
Szilvia Jakus
március 17. 17:26
Válaszolok
Csalódás. Sajnos nem mondhatom el, hogy egy igényesen szerkesztett albumot tartok a kezemben. Hiányoltam a képaláírásokat is.
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top