Nincs engedélyezve a javascript.
Hungarikumok könyve

Hungarikumok könyve

új, átdolgozott kiadás

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
4 499 Ft
25 %
A kalocsai fűszerpaprikát, a Herendi porcelánt és a magyar operettet valószínűleg mindenki ismeri; de tudjuk-e vajon, mióta létezik a fröccs, mik azok a kaptárkövek, vagy hogyan készül a karcagi birkapörkölt?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A kalocsai fűszerpaprikát, a Herendi porcelánt és a magyar operettet valószínűleg mindenki ismeri; de tudjuk-e vajon, mióta létezik a fröccs, mik azok a kaptárkövek, vagy hogyan készül a karcagi birkapörkölt? Magyarország természeti értékeit, kulturális nevezetességeit felsorolni is hosszadalmas lenne, de ez a kivételes könyv most kísérletet tesz arra, hogy ízelítőt adjon hazánk ezeréves történetének legizgalmasabb fejezeteiből.

Fucskár Ágnes és Fucskár József Attila legújabb fotóalbuma ezúttal a hungarikumok világába kalauzolja az érdeklődőket. A lenyűgöző képekkel gazdagon illusztrált könyvben a magyarság legkiemelkedőbb teljesítményeit ismerhetjük meg. Egyedülállóan izgalmas életutak, gasztronómiai kitérők, kultúrtörténeti érdekességek teszik ezt a kötetet igazán színessé. Ismerjük meg, fedezzük fel újra Magyarország csodálatos kincseit!

Adatok
Raktári kód:
800748
EAN:
9789634478263
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
242 x 290 x 21
Tömeg [g]:
1290
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top