Nincs engedélyezve a javascript.
A felhők között

A felhők között

A világ legmagasabb csúcsai

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
7 999 Ft
A könyv tisztelgés a világ legfenségesebb hegycsúcsai és a hegyekkel szoros kapcsolatban álló emberek előtt. Stefano Ardito újságíró és fotós harminc év hegymászói tapasztalatát foglalta össze, hogy bemutassa a Föld legcsodálatosabb hegycsúcsait. A kötetet a világ kiváló magashegyi fotósainak csodálatos képei teszik teljessé.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ez a könyv tisztelgés a világ legfenségesebb hegycsúcsai és a hegyekkel szoros kapcsolatban álló emberek előtt.

Az emberiség életében mindig fontos szerepet játszottak a hegyek: a hatalmas gerinceket védővonalként használták, a völgyeket kereskedelmi utakként, a füves lejtőket pedig legelőkként, s mindez nélkülözhetetlenné tette az ember számára a vad vidékeket. Az évezredek során minden vallás képviselői felkeresték a magaslatokat, hogy magányos meditációban a lehető legközelebb érezhessék magukat mennyországukhoz.

Napjainkra a hegyvidékek más szerepe is előtérbe került, mivel ezek az ember által legkevésbé átalakított területek fontos menedékei a különböző élőlényeknek, és többnyire védelmet is élveznek.
A földkerekség legfestőibb csúcsairól, az ottani állat- és növényvilágról készült csodálatos képek hűen mutatják be a hegyek világát, és izgalmas szöveg kíséretében emlékeztetnek arra a szoros kapcsolatra, amit az emberiség a természettel ápol.

A könyv fotói átrepítik az olvasót a kontinenseken a Himalájától a Mount McKinley-n és a Fujin keresztül a Kilimandzsáróig, és elénk tárják a világ leghatalmasabb csúcsainak fenséges látványát, miközben bemutatják a csúcsok között élő és a csúcsokat meghódító emberek történetét is.

Adatok
Raktári kód:
194875
ISBN:
9633686676
EAN:
9789633686676
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
262 x 362 x 23
Tömeg [g]:
2450
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top