Nincs engedélyezve a javascript.
Életre szóló kalandok

Életre szóló kalandok

500 titkos úti cél a világ körül

Jelenleg nem rendelhető
7 900 helyett
5 925 Ft
25 %
A csodálatos fényképekkel gazdagon illusztrált kiadvány minden bennfentes tudnivalót és gyakorlati útmutatást megad ahhoz, hogy álmainkat tökéletes útra váltsuk. Kilenc fejezete tele van ötletekkel és tanácsokkal, például hogy mikor érdemes felkeresnünk az adott helyet, a helyszínen járva milyen egyéb látnivalókat érdemes megtekinteni.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Akik felejthetetlen élményekre vágynak a világ távoli és közeli, váratlan szegleteiben, akiket határtalan kíváncsiság hajt a különleges, az egzotikus, a szokatlan felé, akik készen állnak arra, hogy elmeneküljenek a tömegből, elhagyják a képeslapokról ismert kliséket, a járt utat a járatlanért, azok nem egyszerű turisták, hanem utazók. Nekik szólnak az "Életre szóló kalandok" kötete.

Lépjünk be egy mesésen újszerű világba. Bukkanjunk rá a London belvárosának labirintusszerű sikátoraiban és eldugott terein megbúvó ötven csodálatos templomra. Bolyongjunk gazdagon díszített maja paloták romjai között, lépjünk be a szentélyekbe és báltermekbe, ahol Honduras ősi uralkodói imádkoztak és mulattak. Töltsünk egy éjszakát az indiai kereskedő-herceg egykori hálótermében, Rádzsasztán fallal körülvett erődjében. Ereszkedjünk le egy massachusettsi mozi titkos föld alatti kiállítótermébe, mely a világ legpocsékabb műalkotásait rejti. Kóstoljunk bele a vad borzongásba Izland félelmetes boszorkány- és varázslómúzeumában.

Érezzük otthon magunkat bolygónk legvadabb tájain. Járjuk be a Yellowstone Nemzeti Parknak a turisták többsége által soha fel nem fedezett látványos útjait. Sétáljunk Grönland lávamezőin, töltsük az éjszakát nádfedeles kunyhóban Mali felvidékén, fedezzük fel a dogon törzs gazdag kultúráját, és élvezzük vendégszeretetüket. Szumátra szigetén keressük meg a világ legnagyobb virágát meg a dzsungel lakóit, az orrszarvút és a maláj medvét.

A csodálatos fényképekkel gazdagon illusztrált "Életre szóló kalandok - 500 úti cél a világ körül" minden bennfentes tudnivalót és gyakorlati útmutatást megad ahhoz, hogy álmainkat tökéletes útra váltsuk. Kilenc fejezete tele van ötletekkel és tanácsokkal, például hogy mikor érdemes felkeresnünk az adott helyet, a helyszínen járva milyen egyéb látnivalókat érdemes megtekinteni. Emellett tapasztalt utazók személyes ajánlatait is olvashatjuk.

Vigyázat: a könyvet kinyitva garantáltan mehetnékünk támad majd. Az izgalmas leírások és a csábító képek hatására életünk legcsodálatosabb utazása kerekedhet az olvasgatásból.

Adatok
Raktári kód:
726132
ISBN:
6155105333
EAN:
9786155105333
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
221 x 288 x 27
Tömeg [g]:
1460
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top