Nincs engedélyezve a javascript.
A Mediterráneum világa

A Mediterráneum világa

Anatóliától az Atlanti-óceánig

Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
A térség rendkívül gazdag történelmi, kulturális és művészeti öröksége senkit sem hagy érintetlenül. A kötet alkotói olyan tudós emberek, a pécsi egyetem oktatói, akik járatosak a térség természet- és társadalomföldrajzában, ugyanakkor rajonganak a fényképezésért, így hát tudják és meg is mutatják, mi az, amit nekünk is érdemes megismernünk, ha arra járunk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Vannak, akik szerint az éghajlat határozza meg az Észak-Mediterráneum térségét, mások szerint a Földközi-tenger közelsége a mérvadó. Egyesek szerint Róma öröksége, mások szerint az olajfa elterjedése jelöli ki határait. Van, aki számára a szieszta intézményét jelenti, mások inkább a déli népek temperamentumát és vidámságát emelik ki. Egy azonban biztos: a térség rendkívül gazdag történelmi, kulturális és művészeti öröksége senkit sem hagy érintetlenül.

A kötet alkotói olyan tudós emberek, a pécsi egyetem oktatói, akik járatosak a térség természet- és társadalomföldrajzában, ugyanakkor rajonganak a fényképezésért, így hát tudják és meg is mutatják, mi az, amit nekünk is érdemes megismernünk, ha arra járunk.

Adatok
Raktári kód:
706044
ISBN:
9632972084
EAN:
9789632972084
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
197 x 267 x 18
Tömeg [g]:
900
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top