Nincs engedélyezve a javascript.
A világ 100 legjobb luxusüdülője

A világ 100 legjobb luxusüdülője

Jelenleg nem rendelhető
9 999 helyett
7 499 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Steven B. Stern igazi világutazó, aki a luxusüdülők közül is messze kiemelkedő létesítményekről ír. Útikönyve minden üdülő esetében részletes leírással szolgál a szállodák történetéről, lakosztályairól és szobáiról, az étkezési lehetőségekről, a sportlétesítményekről, a vásárlási lehetőségekről, szórakoztató programokról és a környék lehetőségeiről.
Leírás a könyvről

Mindenkinek más és más elképzelése van az álomüdülésről: van, akinek fényűző tengerparti koktélbár és bungaló jut eszébe pálmafák alatt, egy kék lagúna öblében. Mások arisztokratikus dél-franciaországi kastélyüdülőkbe képzelik magukat, ahol megérint a paloták patinás nagyvilági csillogása. Megint mások a buja délkelet-ázsiai vagy karibi paradicsomokba indulnának.

Steven B. Stern igazi világutazó, aki a luxusüdülők közül is messze kiemelkedő létesítményekről ír. Többször felkereste és értékelte ezeket az üdülőket, és segítségével részesei lehetünk a fantasztikus, egzotikus és félreeső hedonista rejtekhelyekre tett utazásoknak. Ha pedig úgy adódik, hogy luxuskörnyezetben szeretnénk eltölteni következő üdülésünket, a választásban is bátran igénybe vehetjük a segítségét.

Útikönyve minden üdülő esetében részletes leírással szolgál a szállodák történetéről, lakosztályairól és szobáiról, az étkezési lehetőségekről, a sportlétesítményekről, a vásárlási lehetőségekről, szórakoztató programokról és a környék lehetőségeiről. A különleges kalauzt több mint 700 színes fénykép illusztrálja.

Adatok
Raktári kód:
106358
ISBN:
9633708538
EAN:
9789633708538
Eredeti megnevezés:
Die 100 außergewöhnlichsten Luxus-Resorts der Welt
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
222 x 280 x 30
Tömeg [g]:
1710
Hozzászólások