Nincs engedélyezve a javascript.
A babaápolás ABC-je

A babaápolás ABC-je

Minden, amit tudni kell a babaápolásról születéstől hároméves korig - Táplálkozással, testi és lelki fejlődéssel kapcsolatos tanácsok, ötletek

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
1
7 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ez a kötet praktikus és sokoldalú kézikönyv a várandóságról és a születést követő időszakról: életnagyságú illusztrációk és 3D felvételek a terhesség szakaszairól, alapos útmutató, információk az esetleges egészségügyi panaszok kezeléséről, tájékoztató a szülési módokról, és további praktikus tanácsok.
Leírás a könyvről
A szülőknek a mindennapok során nem kevés jártasságra van szüksége a babagondozás terén. Bár mellettünk áll a gyermekorvos és a védőnő, szülőként mégiscsak ránk hárul a feladat, hogy ellássuk a babát vagy a tipegőt.

E kötet szerzői között találunk szoptatási tanácsadót, táplálkozási szakértőt, gyerekviselkedési specialistát éppúgy, mint gyerekorvost, így, "A babaápolás ABC-je" a legfrissebb, legmegbízhatóbb információforrás újszülöttkortól tipegőkorig.A speciális kihajtható oldalak segítségével a szülők könnyedén elsajátíthatják az újszülöttgondozás, valamint a vészhelyzetkezelés legfontosabb lépéseit. Külön fejezetet szentelünk az evés, az alvás, a biztonság, valamint a sírás és a síráskezelés témakörének. A havi bontású áttekintés segít abban, hogy követhessük, mit várhatunk el általában a picitől, s teljes fejezet szól a fizikai és szellemi fejlődésről. A kötet végül különleges segítséget nyújt az újdonsült édesanyáknak és édesapáknak ahhoz, hogy készülhetnek fel a kicsi érkezésére, és miként oldhatják meg sikeresen a szülővé válással járó feladatokat.
Adatok
Raktári kód:
714797
ISBN:
9632974057
EAN:
9789632974057
Eredeti megnevezés:
Your Babycare Bible
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
200 x 253 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1620
Hozzászólások