Nincs engedélyezve a javascript.
Egy tökéletlen anya naplója

Egy tökéletlen anya naplója

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Hadas Krisztát riporterként és műsorvezetőként ismerhette meg a közönség. Most azonban nem mint tévés, hanem kétgyerekes, dolgozó anyaként és feleségként jelenik meg. A kacagtató öniróniával megírt "Egy tökéletlen anya naplójá"-ban az olvasó egy zaklatottan pörgő, egyáltalán nem cukormázas család hétköznapjaiba kap betekintést.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Tökéletes anyák nyilván vannak, nem is kevesen. Olyan nők, akik mosolyogva terelgetik gyerekeiket, mindenhová időben odaérnek fáradhatatlan optimizmussal takarítanak, mesélnek, játszanak, tortát sütnek, cuki jelmezeket varrnak, és gyertyafényes vacsorával várják az urukat. Ám mit csináljon az a nő, aki csapzottan rohangál, mert nem tudja utolérni magát, zárás előtt marja el a szupermarketben az utolsó pókemberjelmezt, és mindezek tetejébe a férjét is gyakran nyaggatja? Nos, akkor teszi a legjobbat, ha nem esik kétségbe, és megtanul nevetni magán.

A szerző, Hadas Krisztina húsz éve dolgozik a médiában. Az MTV Objektív című műsorának alapító tagja, az RTL Klub szerkesztő-riportere, majd tizenkét évig a TV2 munkatársa. Legtöbben a TV2 Napló című műsorának meghatározó figurájaként ismerik. 2012-től az RTL II. csatornánál folytatja televíziós pályafutását.

Az Egy tökéleten anya naplóját második gyermekének megszületése után kezdte írni a Baba Magazin számára. A kacagtató, néha elgondolkodtató írásokban nyomon követhetjük kisfia fejlődését, tini lánya kamaszvilágát, egy házasság epizódjait, és kiderül az is, miért is futottak neki olyan fájdalmasan messziről a családi boldogságnak. Történeteiben rengeteg nő magára ismerhet."Magamra ismerek a kételyeiben, a küzdelmeiben, és hálás vagyok neki, amiért meg meri mutatni írásaiban, micsoda munkája fekszik abban nap mint nap, hogy ne kelljen feladnia az álmait és az ambícióit." (Rácz Zsuzsanna)A Könyvjelző magazin 2012. novemberi számában megjelent cikk: "Nem szeretem amikor megmondják, hogy milyen legyek."

Adatok
Raktári kód:
725808
ISBN:
9633570678
EAN:
9789633570678
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
132 x 205 x 25
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top