Nincs engedélyezve a javascript.
ADHD-vel boldogan

ADHD-vel boldogan

Munkafüzet gyerekeknek

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 500.-
Korábbi ár:
3 375.-
Eredeti ár:
4 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-26 %
Te - és több millió gyerek szerte a világon - többek között a gyakorinak számító ADHD-től, amelynek tünetei miatt talán frusztráltnak, magányosnak vagy tehetetlennek érzed magad. A jó hír az, hogy a megfelelő eszközökkel és tudással az ADHD-d főnökévé válhatsz ahelyett, hogy ez az állapot uralkodna rajtad!
Leírás a könyvről
Mindenki különleges valamiért. Te - és több millió gyerek szerte a világon - többek között a gyakorinak számító ADHD-től, amelynek tünetei miatt talán frusztráltnak, magányosnak vagy tehetetlennek érzed magad. A jó hír az, hogy a megfelelő eszközökkel és tudással az ADHD-d főnökévé válhatsz ahelyett, hogy ez az állapot uralkodna rajtad! Nem az ADHD irányítja az életedet, hanem te magad!

Az ADHD-vel boldogan - Munkafüzet gyerekeknek új módszereket nyújt az ADHD kezelésére. A vidám feladatok megoldása közben jobban megismerheted az ADHD-t és saját magadat, a könyvből elsajátítható egyszerű trükkök segítségével pedig magabiztosabban irányíthatod az életedet.
Adatok
Raktári kód:
800297
EAN:
9789634477389
Eredeti megnevezés:
Thriving with ADHD for Kids
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
203 x 250 x 11
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kelli Miller
Kelli Miller
Kelli Miller (LCSW, MSW) klinikai szociális munkás, valamint a The Dr. Debra and Therapist Kelli Show házigazdája az LA Talk Radión. Író, egyben az ország legnagyobb levelezőlistájának („Ask Kelli”) korábbi tanácsadó-szerzője. A Pennsylvania Egyetemen végzett szociális munkásként 2004-ben. Szerzője ezenkívül a Professor Kelli’s Guide to Finding a Husbandnek (Lulu, 2010). Kelli jelenleg magánpraxisában pároknak és családoknak segít, csoportterapeutaként pedig egy egészségügyi központban függőkkel és mentális problémákkal küzdőkkel foglalkozik.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem