Nincs engedélyezve a javascript.
A totyogók mindentudó nagykönyve

A totyogók mindentudó nagykönyve

Praktikus tanácsok a hiszti kezelésétől a bilire szoktatásig, hogy a totyogó és családja könnyedén átvészeljék a fejlődés éveit

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Senkinek sincs nagyobb szüksége gyermeknevelési kézikönyvre, mint a totyogók szüleinek. Ez az időszak ugyanis nemcsak a gyerekek, de szüleik számára is izgalmas, kihívásokkal teli. A kötet szakértő tanácsokkal látja el a tanácstalan szülőket a kicsik érzelmi, fizikai és szociális fejlődése tekintetében.
Leírás a könyvről
A totyogóévek izgalmas és kihívásokkal teli időszakot jelentenek a gyerek életében, aki ekkor tanul meg felállni, járni, szavakat kimondani, és ekkor ismerkedik meg a bilivel is. Ezen döbbenetes mérföldkövek között a szülők idegei félelmetes igénybevételnek vannak kitéve: szűnni nem akaró sírás az éjszaka közepén, kaotikus étkezések, hisztik a bevásárlóközpontban. Mit tegyünk hát?

A totyogók mindentudó nagykönyve szakértő tanáccsal látja el az olvasót a gyerek fizikai, érzelmi és szociális fejlődése tekintetében, és fontos segítséget nyújt a frusztrált - gyakran kialvatlan - szülőknek a legnehezebb kérdések megválaszolásához.

A totyogók mindentudó nagykönyve valóságos esetek feldolgozásával világítja meg a gyerek fejlődésének fontosabb állomásait, és nélkülözhetetlen útmutatást kínál ezekben a vad, mégis csodálatos években. Olyan témákról olvashatunk, mint: ételek, amelyekért a kicsi hajlandó csendben maradni, és amelyeket mindennél szívesebben fogyaszt; a fogzás és más egészségügyi problémák hatásos kezelése; utazás autóban, vonaton és repülőn a lehető legkevesebb veszekedéssel; hogyan kezeljük azt a gyereket, aki nem hajlandó ránk figyelni; hogyan tegyük "totyogóbiztossá" lakásunkat; melyek a legjobb játékok; hogyan szoktassuk rá gyerekünket a rendszeres alvásra; a testvérek közötti féltékenység hatásos kezelése.
Adatok
Raktári kód:
173043
ISBN:
9633688310
EAN:
9789633688311
Eredeti megnevezés:
The Everything
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
195 x 235 x 24
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások