Nincs engedélyezve a javascript.
Szülők kézikönyve

Szülők kézikönyve

Gyakorlati útmutató a gyermekek viselkedésének megértéséhez

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
A kötet számba veszi a viselkedés minden aspektusát kétéves kortól nyolcéves korig, s tanácsokkal szolgál arra, miként nevelhetünk boldog, magabiztos, szociálisan érzékeny gyermeket.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

E könyv sok hasznos, gyakorlati tanáccsal látja el olvasóját a gyermekkori viselkedési problémák kezelésével kapcsolatban. Megtudhatjuk, mire van szükségünk ahhoz, hogy boldog és magabiztos szülők legyünk.

E könyv számba veszi a viselkedés minden aspektusát kétéves kortól nyolcéves korig. Tanácsokat ad a mindennapi problémák kezelésére - például a válogatós gyermekekkel vagy az alvajárással kapcsolatosan. Emellett összetettebb kérdésekre is válaszokat keres - mint a testvéri rivalizálás vagy a fegyelmezés.

Megmutatja, hogyan reagáljunk gyermekünk érzelmi igényeire, és miként alakítsunk ki vele szeretetteljes, hosszan tartó kapcsolatot. Elmagyarázza, miért kell hatékonyan figyelnünk a testbeszédre, és segítenünk gyermekünket a félelmek és szorongások legyőzésében.

Tanácsokat ad a szociális problémák kezelésére - mint például a félénkség és a zsarnokoskodás -, illetve bemutatja, hogy miként taníthatjuk meg gyermekünket a felelősség vállalására.

Adatok
Raktári kód:
172874
ISBN:
9633687535
EAN:
9789633687536
Eredeti megnevezés:
Why do kids do that?
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
195 x 260 x 15
Tömeg [g]:
740
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top