Nincs engedélyezve a javascript.
Alzheimer-kór lépésről lépésre

Alzheimer-kór lépésről lépésre

Fordító:
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2020.
3 500 helyett
2 450 Ft
-30 %
Gondoskodjunk alzheimeres szerettünkről (és önmagunkról is).
Az Alzheimer-kór lépésről lépésre átfogó kézikönyv az Alzheimer-kórban szenvedőket gondozók számára. A kór hét szakaszát alaposan megismerve megérthetjük, mit tehetünk szerettünkért és egyúttal önmagunkért. A könyv minden fejezete három részre tagolódik: Mire számítsunk?
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Gondoskodjunk alzheimeres szerettünkről (és önmagunkról is).

Az Alzheimer-kór lépésről lépésre átfogó kézikönyv az Alzheimer-kórban szenvedőket gondozók számára. A kór hét szakaszát alaposan megismerve megérthetjük, mit tehetünk szerettünkért és egyúttal önmagunkért.
A könyv minden fejezete három részre tagolódik: Mire számítsunk? Mit mondjunk? Mit tegyünk? Gyakorlati tanácsok, társalgási minták és valós esetekből vett példák segítenek, hogy minél tisztábban lássunk abban az embert próbáló időszakban, amelyet egy alzheimeres beteg ápolása jelent. Összpontosítsunk a legfontosabbra: gondoskodjunk szerettünkről!

o ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A HÉT STÁDIUMHOZ: Ismerjük fel és értsük meg, mi történik az Alzheimer-kór különböző szakaszaiban.
o KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ TANÁCSOK: Részletes útmutatók és párbeszédminták segítenek megoldani a napi problémákat az orvoslátogatástól a hangulatingadozásokig.
o A GONDOSKODÁS ÖNNEK IS JÁR: Fedezze fel, mennyire fontos szerepet játszik a saját lelki jólléte és az önmagáról való gondoskodás a hatékony ápolásban.

Adatok
Raktári kód:
800319
EAN:
9789634477549
Eredeti megnevezés:
Alzheimer's Through the Stages
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
152 x 229 x 11
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top