Nincs engedélyezve a javascript.
A bölcsesség gyöngyszemei

A bölcsesség gyöngyszemei

Kurt Tepperwein alapkönyve

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
2 624 Ft
25 %
Tepperwein életfilozófiájának legsűrűbb lényegét összegzi ez a könyv. Az Európa-hírű életmód-tanácsadó több mint harminc év munkásságának legjavát foglalja össze. Tudásából nyolc gyöngyszemet formál, nyolc utat, nyolc ösvényt rajzol, amelyek mindegyikét meg kell ismernie annak, aki el akar jutni a bölcsességhez és a belső harmóniához.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Szeretet. Hit. Együttműködés. Egészség. Megvalósulás. Manifesztáció. Teljesség. Értelem.

Tepperwein életfilozófiájának legsűrűbb lényegét összegzi ez a könyv. Az Európa-hírű gyógyító, életmód-tanácsadó több mint harminc év munkásságának legjavát foglalja össze, mindazt, ami miatt olvasók milliói szeretik. Tudásából nyolc gyöngyszemet formál, nyolc utat, nyolc ösvényt rajzol, amelyek mindegyikét meg kell ismernie annak, aki el akar jutni a bölcsességhez, a belső harmóniához. Ezeknek az utaknak és gyöngyszemeknek megteremti a rendszerét, hogy aztán minden testi és lelki egészségünkre vonatkozó kérdésünkre, kételyünkre a rendszer megadja a megnyugtató feleletet is.

Hogyan jutunk el életünk értelméhez? Hasznos-e minden körülmények között a részvét? Hogyan válhatok sorsom elszenvedőjéből annak alakítójává?

Módszere most is az együttműködés a kinyilatkoztatás helyett. Gyakorlatok és kérdőívek ösztönzik az olvasót cselekvésre, hogy tevőlegesen mélyüljön el életválságainak megoldásában, hogy legyen ereje végigjárni az önismeret és az átalakulás izgalmas útját.A Könyvjelző magazin 2013. májusi számában megjelent cikk: Receptek harmóniára, örömre, miegymásra

Adatok
Raktári kód:
721030
ISBN:
6155113345
EAN:
9786155113345
Eredeti megnevezés:
Der grosse Tepperwein
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
145 x 214 x 31
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások
 
Szerző további művei
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top