Nincs engedélyezve a javascript.
A boldogság törvényei

A boldogság törvényei

Az élet üzeneteinek megértése

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Kurt Tepperwein a saját életútján keresztül próbál választ adni arra a kérdésre, hogyan érhetjük el az életben, amit szeretnénk. Ebben a nagyon személyes hangú könyvében életéről, nehézségeiről és fájdalmas emlékeiről mesél. Tapasztalatain keresztül az olvasó vele együtt tudja felismerni a boldogság valóban elsajátítható törvényeit.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Kurt Tepperwein a saját életútján keresztül próbál választ adni arra a kérdésre, hogyan érhetjük el az életben, amit szeretnénk. Hiszen a boldogság, mint állapot legtöbbször a vágy kielégülése, és az ebből létrejövő harmónia. Ebben a nagyon személyes hangú könyvében a híres és közkedvelt életvezetési tanácsadó a saját életéről, a saját nehézségeiről és fájdalmas emlékeiről mesél. Tapasztalatain keresztül az olvasó vele együtt tudja felismerni a boldogság valóban elsajátítható törvényeit.

Gyakran úgy tekintünk az életre, mintha valami folyamatos harc lenne. A harc azonban ellenállást, nehézséget és szenvedést hordoz magában. Ha játékként tekintenénk rá, eggyé válnánk az élettel, és megtapasztalhatnánk a benne rejlő könnyedséget, a szépséget és örömet. Feltétel nélkül igent mondhatnánk arra, ami van. Megérkeznénk saját magunkhoz - és boldogok lennénk.A Könyvjelző magazin 2013. májusi számában megjelent cikk: Receptek harmóniára, örömre, miegymásra

Adatok
Raktári kód:
718855
ISBN:
6155113246
EAN:
9786155113246
Eredeti megnevezés:
Glücks-Gesetze / Die Botschaften des Lebens verstehen
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
204
Méret [mm]:
142 x 214 x 22
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 
Szerző további művei
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top