Nincs engedélyezve a javascript.
Iránytű az élethez

Iránytű az élethez

Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket.
Leírás a könyvről

Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. Ez az inspiráló utazás minden életterületen átvezet: segít, hogy felismerjük életfeladatunkat, hogy meghozzuk a helyes döntéseket, hogy megvalósítsuk legrejtettebb vágyainkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket."Már maga az a felismerés, hogy minden élethelyzetben igent mondhatok az életre, hihetetlenül gazdaggá tette a hétköznapjaimat. Újra meg újra próbára tettem, hogyan tudom az éveken át gyűjtött élettapasztalatokat és az új látásmódot alkalmazni, és az eredmények mindig azt igazolták, hogy minden egyes esetben lehetséges változást elérni. Éppen csak meg kell teremteni a változás előfeltételeit." (a Szerző)A Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: Okosabban kéne élni

Adatok
Raktári kód:
740946
ISBN:
6155113680
EAN:
9786155113680
Eredeti megnevezés:
Der mentale Lebenskompass
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
184
Méret [mm]:
143 x 214 x 20
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások