Nincs engedélyezve a javascript.
Örömről, játékról, önfeledtségről

Örömről, játékról, önfeledtségről

Útravaló

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 294 Ft
-15 %
Az Útravaló sorozat Müller Péter tanításainak legfontosabb gondolatait gyűjti össze. Ebben a kötetben a legnehezebbre vállalkozik: megtalálni a saját lelkében az örömteli, vidám, önfeledt gondolatokat, és átadni az olvasóinak. Ez az ajándékkönyv megbízható társunk lehet, ha utunkat rosszkedv, reménytelenség vagy levertség kíséri.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

"Gyerekkoromban - öt-hat éves lehettem - fölfedeztem magamban valakit, aki nem hal meg soha. Ez a valaki midig vidám volt. Mosolygott. Úgy hívtam: Bölcs Bohóc. Onnan kezdve kifejezetten élvezetessé vált számomra az élet. Főleg, ha megszólalt bennem. Bármilyen bajban voltam, földerült körülöttem minden. Viszont ha elfeledkeztem róla, riadt lettem, reménytelen és szomorú. Ha megkérdeztem tőle, mitévő legyek, ezt válaszolta: - Érezzél engem magadban! Vele írtam ezt a könyvet." (Müller Péter)#


Az Útravaló sorozat Müller Péter tanításainak legfontosabb gondolatait gyűjti össze.

Ebben a kötetben a legnehezebbre vállalkozik: megtalálni a saját lelkében az örömteli, vidám, önfeledt gondolatokat, és átadni az olvasóinak. „Szikrát tudok adni - írja -, de lángolni már neked kell!”

Ez az ajándékkönyv megbízható társunk lehet, ha utunkat rosszkedv, reménytelenség vagy levertség kíséri. Földerít.A sorozat kötetei:

- Szeretetről, szerelemről, szeretkezésről

- Sorsról és életről

- Örömről, játékról, önfeledtségről

- Férfiról és nőről (előkészületben)

Adatok
Raktári kód:
725185
ISBN:
9633570661
EAN:
9789633570661
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
113 x 190 x 15
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top