Nincs engedélyezve a javascript.
Várandósak vagyunk!

Várandósak vagyunk!

Kezdő apukák terhességi kézikönyve

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
2 625 Ft
-25 %
"Bár semmi sem képes felkészíteni egy férfit az apaságra, ez a könyv igencsak közel jár hozzá. A Várandósak vagyunk! részben kézikönyv, részben lelkifröccs, és Adrian a leginkább rettegő leendő apukáknak is vigaszt és létfontosságú tanácsokat nyújt."
Leírás a könyvről

„Bár semmi sem képes felkészíteni egy férfit az apaságra, ez a könyv igencsak közel jár hozzá. A Várandósak vagyunk! részben kézikönyv, részben lelkifröccs, és Adrian a leginkább rettegő leendő apukáknak is vigaszt és létfontosságú tanácsokat nyújt.”
(Jill Smokler, a Scary Mommy alapítója)
Adrian Kulp fejében rengeteg gondolat kavargott, amikor meghallotta a nagy hírt, hogy felesége első gyermeküket várja, de a mindent elsöprő érzés a félelem volt. Miután szembesült a feleségét kínzó bizonytalanságokkal, rádöbbent, hogy az első gyereküket váró kismamák éppúgy szoronganak a várandósságtól, mint a férfiak - csak nekik nincs választási lehetőségük.
A Várandósak vagyunk! - Kezdő apukák terhességi kézikönyvében a háromgyermekes (és a negyedik is úton van már) „megélhetési apuka” megosztja nehéz úton elsajátított tudását, és megmutatja, hogyan lehetünk aktív szerepet vállaló, támogató partnerek a várandósság alatt. Adrian gyakorlatias tanácsai révén a legkevésbé felkészült férfi is tettre készen és teljes készültségben várhatja a nagy napot.
Adatok heti bontásban a baba fejlődéséről és a kismama állapotáról, hogy pontosan megfelelhessünk partnerünk szükségleteinek
Túlélési tippek a „negyedik trimeszterhez” az első hónapokra és az újszülöttel való élethez

Adatok
Raktári kód:
800655
EAN:
9789635821037
Eredeti megnevezés:
We're Pregnant!
Megjelenés:
2021.10.01.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
296
Méret [mm]:
130 x 198 x 19
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások