Nincs engedélyezve a javascript.
Divat: tervezők, trendek, dizájn

Divat: tervezők, trendek, dizájn

Fordító:
Nem rendelhető
6 500 helyett
5 525 Ft
-15 %
A legteljesebb divatenciklopédiát tartja kezében az olvasó, 125 nemzetközi és 14 hazai márka ismertetésével, színpompás divatfotókkal és az ikonikus ruhamodellek képével és leírásával.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Vajon mi olyan édes és egyedi egy piros, leopárdmintás Dolce & Gabbana felsőben? Mi a titka Chanel időtálló eleganciájának? Miként lehetséges, hogy egész generációk akarnak egyszerre homokóra alakú nőiességet sugározni Dior-ba bújva, vagy vállhangsúlyos erőt mutatni Donna Karan ruháit magukra öltve? Mi áll a hátterében, ha csipkedíszek bukkannak fel a nappali viseletben, és miért érez ellenállhatatlan vágyat a vásárlásra a nő egy kacér csinos estélyi láttán? És hogyan történt, hogy hirtelen divatba jött a magyar, és olyan hírességek, mint Tyra Banks vagy Kanye West írják meg internetes blogjukban, melyik a kedvenc magyar ruhatervezőjük?

A legteljesebb divatenciklopédiát tartja most kezében az olvasó, 125 nemzetközi és 14 hazai márka ismertetésével, színpompás divatfotókkal és az ikonikus ruhamodellek képével és leírásával. A "Divat: tervezők, trendek, dizájn" alapkönyv, amelynek ott kell lennie minden divat iránt érdeklődő olvasó polcán, hiszen lenyűgöző körképet rajzol a divat világának legtekintélyesebb szereplőiről, beszámol mindenkiről, aki "valaki" a divat berkeiben, így információival még a legszélsőségesebb divatrajongókat is kielégíti.

- Közel 140 divatház, márka és tervező ismertetőjével

- Aktuális magyar kiegészítésekkel

- ABC- és időrendbe szedett, könnyen áttekinthető tartalommal

- Több mint nyolcszáz színvonalas illusztrációvalA Könyvjelző magazin 2012. októberi számában megjelent cikk: Trend a lelke mindennek

Adatok
Raktári kód:
725453
ISBN:
6155065286
EAN:
9786155065286
Eredeti megnevezés:
The Fashion Brand Directory
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált védőborítóval
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
183 x 215 x 27
Tömeg [g]:
1020
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top