Nincs engedélyezve a javascript.
A hülyék sosem elegánsak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 993.-
Eredeti ár:
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ez a kötet a divattörténelem első stylistja, Giorgio Armani szavaiból, mondataiból, "szentenciáiból" állt össze, azokból a nyilatkozatokból, melyeket egyedülálló nemzetközi sikerszériájának évtizedei alatt Armani a világsajtó legkülönbözőbb orgánumainak adott.
Leírás a könyvről
Ez a kötet a divattörténelem első stylistja, Giorgio Armani szavaiból, mondataiból, "szentenciáiból" állt össze, azokból a nyilatkozatokból, melyeket egyedülálló nemzetközi sikerszériájának évtizedei alatt Armani a világsajtó legkülönbözőbb orgánumainak adott.Sosem szabóként vagy hagyományos értelemben vett tervezőként fogta fel a munkáját, hanem a stílus, a jó ízlés felől közelített az öltözködéshez. A divattörténészek valószínűleg úgy fognak rá emlékezni, mint aki "kibelezte" a férfizakót. A keményítések, válltömések és vásznazások nélküli, jól szabott ruhadarab a világszerte híres Armani-stílus jelképe. A lezserség és az elegancia jegyében alkotott kollekciói klasszikusan szépek és izgalmasan modernek. Ruháit minden korosztály, férfi és nő szívesen hordja - és hordhatja akár évtizedeken keresztül is, mert nem mennek ki a divatból. Olyasfajta öltözködési forradalmat robbantott ki Olaszországban, mint Coco Chanel Franciaországban.A star system mechanizmusát is ő indította el azzal, hogy meghódította és azóta öltözteti a filmvászon és a vörös szőnyeg sztárjait. Az Amerikai dzsigoló főszereplőjének, az akkor még alig ismert Richard Gere-nek olyan káprázatos ruhatárat tervezett, hogy amikor a randevúra készülő szépfiú kinyitotta a szekrényt, a mozi közönsége felmorajlott.Kirakatrendezőből bárminemű "képzettség" nélkül mára a világ egyik leggazdagabb stylist-vállalkozójává lett, aki a szabóműhelytől az igazgatótanácsig, az ötletektől az akvizíciókig mindent személyesen felügyel. Szenvedélyei: munka, ingatlanok, macskák. Soha semmivel nem elégedett. A mai napig rendületlen szorgalommal dolgozik. Nyolcvanegy éves.Szerkesztette: Paola PolloAz utószót írta Adriana Mulassano.Fordította: Magyarósi GizellaA Könyvjelző magazin 2015. novemberi számában megjelent cikk: Az ember, aki kibelezte a ruhákatOlvasson bele: Részlet a könyvből
Adatok
Raktári kód:
743677
ISBN:
9634052418
EAN:
9789634052418
Eredeti megnevezés:
I cretini non sono mai eleganti - Giorgio Armani in parole sue
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
160 x 235 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
590
Hozzászólások
Izabella Süli
Izabella Süli
2020. december 14. 20:36
Válaszolok
Hogyan tudom megrendelni a fenti könyvet (Giorgio Armani A hülyék sosem elegánsak)
Nikházy Erika Rita
Nikházy Erika Rita
2021. december 4. 11:18
Válaszolok
Őszintén szólva, számomra csalódás volt ez a könyv. Korábban olvastam a Guccikról szóló könyvet és valami hasonlóra számítottam. Interneten vásároltam a könyvet, így csak az ajánlásra tudtam hagyatkozni, belelapozni nem. Ez a könyv gyakorlatilag egy anekdota gyűjtemény. Olvasmányosnak nem mondható, inkább csak pillanatnyi szórakozásnak, amikor fellapozza az ember egy-egy mondatért. Sajnálom. Szívesen olvalstam volna a családról, a tevezőről kicsit komolyabb könyvet.
 

Ismerje meg a szerzőt

Giorgio Armani
Giorgio Armani