Nincs engedélyezve a javascript.
A nő hétszer

A nő hétszer

Életmód- és stíluskalauz minden korosztálynak

Jelenleg nem rendelhető
4 999 helyett
1 500 Ft
70 %
Lakatos Márk nagyon jól tudja, mire van szükségük a nőknek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. A nő hétszer szakértők segítségével veszi sorra, mire érdemes odafigyelni a különböző életkorokban stílus, öltözködés, táplálkozás, testmozgás, sőt, szexualitás terén, és hasznos tanácsokkal lát el, melyek segítségével minden nő magabiztosabban élheti meg testi-lelki változásait.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Lakatos Márk nagyon jól tudja, mire van szükségük a nőknek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, legyenek akár 10, 20, 30, 40, 50, 60 vagy 70 évesek. A nő hétszer szakértők segítségével veszi sorra, mire érdemes odafigyelni a különböző életkorokban stílus, öltözködés, táplálkozás, testmozgás, sőt, szexualitás terén, és hasznos tanácsokkal lát el, melyek segítségével minden nő magabiztosabban élheti meg testi-lelki változásait.

Nélkülözhetetlen kalauz minden nő számára Magyarország legnépszerűbb stylistjától.Ízelítő a tartalomból:

- A nők lélektani változásai a tizenéves korosztálytól egészen a hetedik X-ig

- A különböző életszakaszok sajátosságai

- Pszichológiai tanácsok

- Stílustippek minden korosztálynak

- Az ideális kiegészítők kiválasztása

- Interjú Radics Gigivel, Jakabos Zsuzsával, Wossala Rozinával, Gryllus Dorkával, Jakupcsek Gabriellával, Pataki Ágival, Halász JudittalLakatos Márk nők százainak segített már megtalálni a számukra legmegfelelőbb öltözködési stílust, s ezzel visszaadta az önbizalmukat, és megmutatta nekik, hogy menynyire fontos jóban lenni önmagukkal. Azonban nemcsak stylistként, hanem jelmeztervezőként, műsorvezetőként, sőt, legújabban kolbászozó bisztró megálmodójaként és üzemeltetőjeként is megcsillogtatja sokoldalú tehetségét. Ebben a könyvében sorra veszi a nők különböző életkorait, a testi és lelki változásokat, a velük járó örömöket és problémákat, persze mindezt a tőle megszokott kedélyességgel és olykor kegyetlen őszinteséggel.Lakatos Márk eddig megjelent könyvei:

- Stílusterápia - Kreatív divattréning nőknek (2011)

- Te & Én - Divat- és stíluskalauz (2013)

- Stíluskalendárium - Sikkes öröknaptár tuti tippekkel (2014)

Adatok
Raktári kód:
748225
ISBN:
9633579688
EAN:
9789633579688
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
182 x 229 x 25
Tömeg [g]:
1240
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top